whatsapp

Beşir Derneği yoksul yüzleri güldürüyor

SİVİL TOPLUM 29.05.2018 - 13:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Beşir Derneği yoksul yüzleri güldürüyor

Beşir Derneği Seydişehir Temsilciliği Ramazan Ayında da Yoksul Vatandaşların Yüzünü Güldürüyor.
Seydişehir’de faaliyet yürüten ve ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldüren Beşir Derneği, Ramazan ayında da ´Bir Kap Bir Kalp´ projesi ile kapıları tek tek dolaşarak, ailelere sıcak iftar yemek dağıtımı yapıyor. Beşir Derneği Seydişehir Temsilcisi Şakir Türközü ‘’Beşir Derneği bu Ramazanda da dünyanın en büyük iftar sofralarını gönüllerde kurmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi aileler için Bir kap, Bir kalp, projesiyle her gün iftarda sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Sizde bu Ramazan ayında evinizde pişirdiğiniz iftar yemeklerinden ikram edebilir, hem ihtiyaç sahiplerine hem de kendinize iyilikte bulunabilirsiniz. Halkımızın bu tür sosyal sorumluluk etkinliklerine katılımlarını sağlamak, duyarlılık ve farkındalık oluşturmak amacıyla örnek bir proje yürütülmektedir. Ramazan ayı dolayısıyla manevi duyguların ve yardımlaşma geleneğinin doruklara ulaştığı bu mübarek ayda Beşir Derneğine yapacağınız bağışlar mahzun gönüllerin sevincine vesile olacaktır.’’
Beşir Derneği Seydişehir Temsilciliği Ramazan Ayında da Yoksul Vatandaşların Yüzünü Güldürüyor.

Seydişehir’de faaliyet yürüten ve ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldüren Beşir Derneği, Ramazan ayında da ´Bir Kap Bir Kalp´ projesi ile kapıları tek tek dolaşarak, ailelere sıcak iftar yemek dağıtımı yapıyor.

Beşir Derneği Seydişehir Temsilcisi Şakir Türközü ‘’Beşir Derneği bu Ramazanda da dünyanın en büyük iftar sofralarını gönüllerde kurmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi aileler için Bir kap, Bir kalp, projesiyle her gün iftarda sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Sizde bu Ramazan ayında evinizde pişirdiğiniz iftar yemeklerinden ikram edebilir, hem ihtiyaç sahiplerine hem de kendinize iyilikte bulunabilirsiniz. Halkımızın bu tür sosyal sorumluluk etkinliklerine katılımlarını sağlamak, duyarlılık ve farkındalık oluşturmak amacıyla örnek bir proje yürütülmektedir. Ramazan ayı dolayısıyla manevi duyguların ve yardımlaşma geleneğinin doruklara ulaştığı bu mübarek ayda Beşir Derneğine yapacağınız bağışlar mahzun gönüllerin sevincine vesile olacaktır.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.