whatsapp

Berber ve kuaförler yeniden hizmete başladı

SİVİL TOPLUM 12.05.2020 - 02:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Berber ve kuaförler yeniden hizmete başladı

Seydişehir’de yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları yeniden faaliyete girdi. İlçede Kovid-19 tedbirleri kapsamında 21 Mart'ta kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları, bugün itibarıyla yeniden müşteri kabul etti. Berber ve kuaförler, gerekli hijyen kurallarının ardından randevu ile müşteri almaya başladı. İş yerlerinde aynı anda yan yana iki koltukta müşteri kabul edilmediği gözlendi. Belediye zabıta ve emniyet müdürlüğü ekipleri, iş yerlerinde incelemelerde bulunarak esnafa kurallara uymaları konusunda uyarıda bulundu, dezenfektan, maske, eldiven ve tek kullanımlık havlu dağıttı. Gün sonunda 20 kişiyi tıraş ettiğini belirten berber Mehmet Ali Kara ‘’Sabah saat 09.00’da dükkânımı açtım. Randevu sistemiyle müşteri kabul ettim. Akşam 21.00'a kadar hizmet verdim. Belediye ekiplerimiz işyerlerimizi dezenfekte etmişti. Kurallara riayet ediyoruz. Tüm arkadaşlarıma bol kazançlar diliyorum’’

Seydişehir’de yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları yeniden faaliyete girdi.

İlçede Kovid-19 tedbirleri kapsamında 21 Mart'ta kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları, bugün itibarıyla yeniden müşteri kabul etti.

Berber ve kuaförler, gerekli hijyen kurallarının ardından randevu ile müşteri almaya başladı. İş yerlerinde aynı anda yan yana iki koltukta müşteri kabul edilmediği gözlendi.

Belediye zabıta ve emniyet müdürlüğü ekipleri, iş yerlerinde incelemelerde bulunarak esnafa kurallara uymaları konusunda uyarıda bulundu, dezenfektan, maske, eldiven ve tek kullanımlık havlu dağıttı.

Gün sonunda 20 kişiyi tıraş ettiğini belirten berber Mehmet Ali Kara ‘’Sabah saat 09.00’da dükkânımı açtım. Randevu sistemiyle müşteri kabul ettim. Akşam 21.00'a kadar hizmet verdim. Belediye ekiplerimiz işyerlerimizi dezenfekte etmişti. Kurallara riayet ediyoruz. Tüm arkadaşlarıma bol kazançlar diliyorum’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.