whatsapp

Benim başkanlığımda öteki olmayacak

SİYASET 22.01.2019 - 12:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Benim başkanlığımda öteki olmayacak

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Katlav, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. İlçeyi halkın görüşleri alınarak birlikte yöneteceklerini anlatan Katlav, partili partisiz tüm kardeşlerimi kucaklayacağız. Tüm sorunlara ortak akılla çözüm bulacağız. ‘Ben yaptım’ değil, ‘Biz yaptık iyi oldu’  diyeceğiz dedi. Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav şöyle konuştu: “Eğer Seydişehir’de köylümüzü, çiftçimizi, hayvancımızı kalkındıramazsak esnafımızı kalkındıramayız. Esnafımızı kalkındıramazsak eşrafımızı kalkındıramayız. Bu bir döngü içinde gidiyor. Köylünün milletin efendisi olduğunu da özümsemiş bir kardeşiniz olarak köylümüz ve üreticimiz için çalışmalar, araştırmalar yaptım. Seydişehir’de  maalesef köylerin nüfusu azalıyor. Çiftçilerimiz ekiyor ama ürün ya toprakta kalıyor ya da yok parasına müşteri buluyor. Sütçü sütünü sağıyor, bir şekilde satıyor ama aylardır parasını alamıyor. Üretici sütünü dökme noktasına geldi. Sadece lafta kalmamalı. Sözümüz söz. Benim başkanlığımda köylümüz, çiftçimiz hayvancımız kazanacak. Çünkü kalkınmayı köyden başlatacağız” Bu memlekette hangi parti olursa olsun taş üstüne taş koyanlardan Allah bin kere razı olsun. Siyasi anlayışım budur. Kimseyi karalamak gibi bir amacım yok, ülkeye hizmet edene teşekkür ederiz, ettik. Bizim hedefimiz iyi yapılanları karalamak değil daha iyisini yapmaktır. Kazanan bir Seydişehir için size ihtiyacım var. Allah’ın izniyle başaracağız”

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Katlav, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
İlçeyi halkın görüşleri alınarak birlikte yöneteceklerini anlatan Katlav, partili partisiz tüm kardeşlerimi kucaklayacağız. Tüm sorunlara ortak akılla çözüm bulacağız. ‘Ben yaptım’ değil, ‘Biz yaptık iyi oldu’  diyeceğiz dedi.
Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav şöyle konuştu:
“Eğer Seydişehir’de köylümüzü, çiftçimizi, hayvancımızı kalkındıramazsak esnafımızı kalkındıramayız. Esnafımızı kalkındıramazsak eşrafımızı kalkındıramayız. Bu bir döngü içinde gidiyor. Köylünün milletin efendisi olduğunu da özümsemiş bir kardeşiniz olarak köylümüz ve üreticimiz için çalışmalar, araştırmalar yaptım. Seydişehir’de  maalesef köylerin nüfusu azalıyor. Çiftçilerimiz ekiyor ama ürün ya toprakta kalıyor ya da yok parasına müşteri buluyor. Sütçü sütünü sağıyor, bir şekilde satıyor ama aylardır parasını alamıyor. Üretici sütünü dökme noktasına geldi. Sadece lafta kalmamalı. Sözümüz söz. Benim başkanlığımda köylümüz, çiftçimiz hayvancımız kazanacak. Çünkü kalkınmayı köyden başlatacağız”
Bu memlekette hangi parti olursa olsun taş üstüne taş koyanlardan Allah bin kere razı olsun. Siyasi anlayışım budur. Kimseyi karalamak gibi bir amacım yok, ülkeye hizmet edene teşekkür ederiz, ettik. Bizim hedefimiz iyi yapılanları karalamak değil daha iyisini yapmaktır. Kazanan bir Seydişehir için size ihtiyacım var. Allah’ın izniyle başaracağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.