whatsapp

Belediye,Tepecik mahallesinde arazi yolları açıyor

SİVİL TOPLUM 19.07.2020 - 10:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye,Tepecik mahallesinde arazi yolları açıyor

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Tepecik Mahallesinde çiftçinin işini kolaylaştırmak amacıyla kayalık tepelik alanlarda hasat öncesi arazi yolları açılıyor. Arazi yollarında ulaşımda yaşanan sıkıntıları açılan yeni yollarla ortadan kaldırıldığını belirten Mahalle Muhtarı Mehmet Acar, büyük zorluklarla açılan arazi yolları, çiftçileri memnun ettiğini söyledi. Tepecik Mahalle Muhtarı Mehmet Acar, “Belediyemiz, isteklerimizi hiçbir zaman geri çevirmiyor. Dağ, taş, kayalık demeden çiftçilerimiz için bütün engelleri aşarak arazi yollarını açıyor. Yapılan hizmetlerden hem bizler çok memnunuz hem de vatandaşlarımız çok memnun. Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Tepecik Mahallesinde çiftçinin işini kolaylaştırmak amacıyla kayalık tepelik alanlarda hasat öncesi arazi yolları açılıyor.

Arazi yollarında ulaşımda yaşanan sıkıntıları açılan yeni yollarla ortadan kaldırıldığını belirten Mahalle Muhtarı Mehmet Acar, büyük zorluklarla açılan arazi yolları, çiftçileri memnun ettiğini söyledi.

Tepecik Mahalle Muhtarı Mehmet Acar, “Belediyemiz, isteklerimizi hiçbir zaman geri çevirmiyor. Dağ, taş, kayalık demeden çiftçilerimiz için bütün engelleri aşarak arazi yollarını açıyor. Yapılan hizmetlerden hem bizler çok memnunuz hem de vatandaşlarımız çok memnun. Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.