whatsapp

Belediyeden sinekle mücadele

BELEDİYE 29.05.2018 - 13:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediyeden sinekle mücadele

Seydişehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi.
Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 3 ayrı ekip oluşturulduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekiplerin merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına hız verdiğini kaydetti. İlaçlamanın yıl süresince yapılacağını belirten Başkan Tutal “Ekipler tüm mahallelerde başladıkları ilaçlama çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdürüyor. İlaçlama faaliyetlerinde modern ilaçlama teknikleriyle doğanın dengesini bozmayacak ve insan sağlığına ve eko sisteme zarar vermeyecek ilaçlar kullanıyor. Şehir merkezinde gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde de yapılıyor. Gerek çevre sağlığı gerekse yeşil alanlarda kullanılan ilaçlar, insanımıza zarar vermeyen dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanlığının ruhsatlandırdığı ilaçlardır” şeklinde konuştu.
Seydişehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 3 ayrı ekip oluşturulduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekiplerin merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına hız verdiğini kaydetti.

İlaçlamanın yıl süresince yapılacağını belirten Başkan Tutal “Ekipler tüm mahallelerde başladıkları ilaçlama çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdürüyor. İlaçlama faaliyetlerinde modern ilaçlama teknikleriyle doğanın dengesini bozmayacak ve insan sağlığına ve eko sisteme zarar vermeyecek ilaçlar kullanıyor. Şehir merkezinde gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde de yapılıyor. Gerek çevre sağlığı gerekse yeşil alanlarda kullanılan ilaçlar, insanımıza zarar vermeyen dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanlığının ruhsatlandırdığı ilaçlardır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.