whatsapp

Belediyeden haydi uzat elini projesi

BELEDİYE 07.10.2018 - 11:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediyeden haydi uzat elini projesi

Seydişehir Belediyesi tarafından "Gönüllü Ol, Gönül Al" projesi başlatıldı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Proje ile yaşlı, yetim, dul ve ihtiyaç sahibi insanların tespit edilerek gönüllü vatandaşlarımızın arasında toplumsal bir bağ kurulmasının hedeflendiğini söyledi. Tamamen gönüllülük esasına dayandığını kaydeden Başkan Tutal, ‘’Başlattığımız projede yer almak isteyen gönüllüleri, ihtiyaç sahibi ile aralarında oluşturacakları köprü ile kardeşlik ve yardımseverliğe davet ediyoruz. Proje gönüllük esasına bağlı olarak yapılan çalışmalarla acıların, korkuların, kaygıların, yalnızlıkların azalacağını, yardımlaşma ve dayanışma ile güçlüklerin aşılacağını düşünüyoruz. Bizimle birlikte yürümek isteyen kardeşlerimizi "Gönüllü Ol, Gönül Al" projemizde bizimle birlikte çalışmaya ve birlikte yürümeye davet ediyoruz" dedi. Projeye destek vereceklerin belediye başkanlığıyla irtibat kurulması açıklandı.

Seydişehir Belediyesi tarafından "Gönüllü Ol, Gönül Al" projesi başlatıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Proje ile yaşlı, yetim, dul ve ihtiyaç sahibi insanların tespit edilerek gönüllü vatandaşlarımızın arasında toplumsal bir bağ kurulmasının hedeflendiğini söyledi.

Tamamen gönüllülük esasına dayandığını kaydeden Başkan Tutal, ‘’Başlattığımız projede yer almak isteyen gönüllüleri, ihtiyaç sahibi ile aralarında oluşturacakları köprü ile kardeşlik ve yardımseverliğe davet ediyoruz.

Proje gönüllük esasına bağlı olarak yapılan çalışmalarla acıların, korkuların, kaygıların, yalnızlıkların azalacağını, yardımlaşma ve dayanışma ile güçlüklerin aşılacağını düşünüyoruz. Bizimle birlikte yürümek isteyen kardeşlerimizi "Gönüllü Ol, Gönül Al" projemizde bizimle birlikte çalışmaya ve birlikte yürümeye davet ediyoruz" dedi.

Projeye destek vereceklerin belediye başkanlığıyla irtibat kurulması açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.