whatsapp

Belediyeden borcu bulunan vatandaşlara çağrı

BELEDİYE 08.12.2020 - 11:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediyeden borcu bulunan vatandaşlara çağrı

Seydişehir Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam, Eğlence Vergileri ve Taşınmaz Kira Vergisi bulunan kişilerin borçları için yeniden yapılandırma çalışmaları başladı. Belediye başkanlığından yapılan açıklamada, “Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 31 Aralık 2020 tarihine kadar Emlak ve Çevre Temizlik, İlan Reklam ve Eğlence Vergisi borçlarını yapılandırılabilecekler. Gecikme zammı ve faiz borçları silinerek yapılandırma işlemi gerçekleştirilecek. Vatandaşlar borçlarını peşin ya da iki ayda bir ödemek koşuluyla 6-9-12-18 ay taksitler halinde ödeme yapabilecekler. Borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımız belediye web sitemiz www.seydisehir.bel.tr adresinden başvuruda bulunabilirler” denildi.

Seydişehir Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam, Eğlence Vergileri ve Taşınmaz Kira Vergisi bulunan kişilerin borçları için yeniden yapılandırma çalışmaları başladı.

Belediye başkanlığından yapılan açıklamada, “Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 31 Aralık 2020 tarihine kadar Emlak ve Çevre Temizlik, İlan Reklam ve Eğlence Vergisi borçlarını yapılandırılabilecekler. Gecikme zammı ve faiz borçları silinerek yapılandırma işlemi gerçekleştirilecek. Vatandaşlar borçlarını peşin ya da iki ayda bir ödemek koşuluyla 6-9-12-18 ay taksitler halinde ödeme yapabilecekler. Borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımız belediye web sitemiz www.seydisehir.bel.tr adresinden başvuruda bulunabilirler” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.