whatsapp

Belediyede dijital arşiv dönemi

BELEDİYE 07.04.2017 - 10:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediyede dijital arşiv dönemi

Seydişehir İmar ve Şehircilik Müdürlüğü önemli bir hizmet başlattı.
Seydişehir Belediyesi Dijital Arşivleme ile 1970 yılından bu güne kadar olan her imar dosyasını, evraklarını kayıplara ve yangın gibi felaketlere karşı koruyor. Bünyesindeki evrakları dijital ortama taşıyan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, daha güvenli bir arşivleme sistemine geçti. Dijital arşivleme sisteminde amaç Seydişehirli vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet vermek. Seydişehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü,  başlattığı bu sistem ile 25 Bin  belgeyi dijital ortama aktardı. Pratik  ve zaman kaybını  önleyecek olan arşivleme sistemine başladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Yaklaşık 25  bin  evrak, 5 bin  imar dosyası dijital ortama aktarıldı. Bu sistem sayesinde kurum içindeki bütün dokümanlara, ihtiyaç duyulan belgelere  kolayca ulaşılabilecek. Sistem hem Belediyemiz açısından ve vatandaş açısından önemli. Modern belediyecilik hizmetlerinde önemli bir atılım olan bu sistemle birlikte evrakta tahrifat, değişme, kaybolma gibi durumlar ortadan kalkacak. İstenilen evraka zahmetsiz, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşılabilecek" dedi. Dijital arşiv sisteminin, mimari projeler, ruhsat, tapu, yapı kullanma izinleri, imar dosyalarına kadar birçok belgeye anında ulaşma imkânı sağlayacağını vurgulayan Başkan Tutal''vatandaş bir ruhsat örneği ve fotokopisini almaya geldiği zaman bu sistemle vatandaşımıza  anında istediği belgeyi vereceğiz. Seydişehir Belediyesi olarak vatandaşımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. ''şeklinde konuştu. 
Seydişehir İmar ve Şehircilik Müdürlüğü önemli bir hizmet başlattı.

Seydişehir Belediyesi Dijital Arşivleme ile 1970 yılından bu güne kadar olan her imar dosyasını, evraklarını kayıplara ve yangın gibi felaketlere karşı koruyor.

Bünyesindeki evrakları dijital ortama taşıyan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, daha güvenli bir arşivleme sistemine geçti. Dijital arşivleme sisteminde amaç Seydişehirli vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet vermek.

Seydişehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü,  başlattığı bu sistem ile 25 Bin  belgeyi dijital ortama aktardı.

Pratik  ve zaman kaybını  önleyecek olan arşivleme sistemine başladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Yaklaşık 25  bin  evrak, 5 bin  imar dosyası dijital ortama aktarıldı. Bu sistem sayesinde kurum içindeki bütün dokümanlara, ihtiyaç duyulan belgelere  kolayca ulaşılabilecek. Sistem hem Belediyemiz açısından ve vatandaş açısından önemli. Modern belediyecilik hizmetlerinde önemli bir atılım olan bu sistemle birlikte evrakta tahrifat, değişme, kaybolma gibi durumlar ortadan kalkacak. İstenilen evraka zahmetsiz, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşılabilecek" dedi.

Dijital arşiv sisteminin, mimari projeler, ruhsat, tapu, yapı kullanma izinleri, imar dosyalarına kadar birçok belgeye anında ulaşma imkânı sağlayacağını vurgulayan Başkan Tutal''vatandaş bir ruhsat örneği ve fotokopisini almaya geldiği zaman bu sistemle vatandaşımıza  anında istediği belgeyi vereceğiz. Seydişehir Belediyesi olarak vatandaşımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. ''şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.