whatsapp

Belediye yeni imar yolları açıyor

BELEDİYE 24.03.2018 - 14:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye yeni imar yolları açıyor

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni Cami Mahallesinde yol açma ve yol tesviye çalışması gerçekleştiriyor.
Yeni Cami Mahallesi sakinlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda imar yolu açtıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, şehir genelinde ihtiyaç duyulan yerlerde yol çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.  Yeni imar yolları, ilçenin büyümesine olanak sağladığını belirten Başkan Tutal, ‘’Belediyemiz tarafından 8 metre genişliğinde 3 km uzunluğunda çalışma yürütüyoruz. Ekiplerimiz yaptığı çalışmalarla yolu olmayan bölgelerimize yeni yollar kazandırarak konutlaşmanın da önünü açıyoruz. Ulaşım sorununu çözmekle birlikte, gelişimin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlıyoruz. Hiçbir sorunu ötelemeden çözüm üretiyoruz. Kararlılıkla ve görev aşkıyla çalışmaya devam ediyoruz. Hedeflenen yolun alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra asfaltlaması yapılacak” dedi.
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni Cami Mahallesinde yol açma ve yol tesviye çalışması gerçekleştiriyor.

Yeni Cami Mahallesi sakinlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda imar yolu açtıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, şehir genelinde ihtiyaç duyulan yerlerde yol çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 

Yeni imar yolları, ilçenin büyümesine olanak sağladığını belirten Başkan Tutal, ‘’Belediyemiz tarafından 8 metre genişliğinde 3 km uzunluğunda çalışma yürütüyoruz. Ekiplerimiz yaptığı çalışmalarla yolu olmayan bölgelerimize yeni yollar kazandırarak konutlaşmanın da önünü açıyoruz. Ulaşım sorununu çözmekle birlikte, gelişimin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlıyoruz. Hiçbir sorunu ötelemeden çözüm üretiyoruz. Kararlılıkla ve görev aşkıyla çalışmaya devam ediyoruz. Hedeflenen yolun alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra asfaltlaması yapılacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.