whatsapp

Belediye Spor Futbol Takımı Sezonunu Açtı

SPOR 11.09.2017 - 02:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye Spor Futbol Takımı Sezonunu Açtı

Son iki sezonun flash takımı Seydişehir Belediye Spor Futbol Takımı geniş katılımın yer aldığı bir törenle 2017 – 2018 sezonunu açtı.
Açılış konuşmasını yapan Belediye Spor Kulüp Başkanı Celal Bican “ Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, ve Seydişehir’i seven arkadaşlarımız ile birlikte çıktığımız bu yolda, bu güzel ilçenin gençlerine sporu sevdirmek, adımızı sportif başarılarla da dünyaya duyurmak üzere çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu yıl inşallah sadece futbol değil her branşta yer almayı planlıyoruz. İnanıyorum ki yeni sezonda taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmayacak, geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yine sporcularımıza itici güç olarak tribündeki yerlerini her karşılaşmamızda alacaklardır. Sporcu kardeşlerimize kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi. Sezon açılışına konuk takım olarak katılan Kadınhanı Belediye Futbol takımı ile yapılan dostluk maçı ile start  verildi. Karşılaşma konuk takımın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.  Sezon açılışına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Kulüp Başkanı Celal Bican, Konya ASKF yönetim kurulu üyesi Yusuf Yalçın katıldı.
Son iki sezonun flash takımı Seydişehir Belediye Spor Futbol Takımı geniş katılımın yer aldığı bir törenle 2017 – 2018 sezonunu açtı.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Spor Kulüp Başkanı Celal Bican “ Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, ve Seydişehir’i seven arkadaşlarımız ile birlikte çıktığımız bu yolda, bu güzel ilçenin gençlerine sporu sevdirmek, adımızı sportif başarılarla da dünyaya duyurmak üzere çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu yıl inşallah sadece futbol değil her branşta yer almayı planlıyoruz. İnanıyorum ki yeni sezonda taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmayacak, geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yine sporcularımıza itici güç olarak tribündeki yerlerini her karşılaşmamızda alacaklardır. Sporcu kardeşlerimize kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi.

Sezon açılışına konuk takım olarak katılan Kadınhanı Belediye Futbol takımı ile yapılan dostluk maçı ile start  verildi. Karşılaşma konuk takımın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı. 
Sezon açılışına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Kulüp Başkanı Celal Bican, Konya ASKF yönetim kurulu üyesi Yusuf Yalçın katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.