whatsapp

Belediye Şehir İçi Yolları Yeniliyor

BELEDİYE 09.09.2017 - 10:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye Şehir İçi Yolları Yeniliyor

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent merkezindeki mahalle yollarında asfalt yenileme çalışmaları başlattı.
İlçe genelinde sürdürülen yol bakım sıcak asfalt çalışmaları ile vatandaşların ulaşım kalitesinin arttırılacağını belirten Başkan Mehmet Tutal, kış sezonuna girmeden tamamlanması planlanan çalışmalar sonucunda yeni bir görünüm kazanarak Seydişehir trafiğine daha modern şekilde hizmet verileceğini söyledi. Çalışmalarının koordineli bir şekilde devam ettiğini belirten Tutal, “Ekiplerimiz bugüne kadar şehir içi yollarımızda 300 bin metrekarelik alanda asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi. Alaylar 2, Kızılcalar, Hacıseyitali, mahallerinde çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız tüm bu yatırımlar ilçemizin bugünü ve yarını için büyük önem taşıyor. Halkımızın isteği doğrultusunda üzerimize düşeni yapıyor ve sorunlarımıza kalıcı çözümler üretiyoruz. Şehrimizin dört bir köşesinde ekiplerimiz halkımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı bir şehri yeniden imar etmek için çalışıyor. Yapılacak daha çok işimiz var. İnşallah onları da hep birlikte yapacağız. Yapılan çalışmanın halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent merkezindeki mahalle yollarında asfalt yenileme çalışmaları başlattı.

İlçe genelinde sürdürülen yol bakım sıcak asfalt çalışmaları ile vatandaşların ulaşım kalitesinin arttırılacağını belirten Başkan Mehmet Tutal, kış sezonuna girmeden tamamlanması planlanan çalışmalar sonucunda yeni bir görünüm kazanarak Seydişehir trafiğine daha modern şekilde hizmet verileceğini söyledi.

Çalışmalarının koordineli bir şekilde devam ettiğini belirten Tutal, “Ekiplerimiz bugüne kadar şehir içi yollarımızda 300 bin metrekarelik alanda asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi. Alaylar 2, Kızılcalar, Hacıseyitali, mahallerinde çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız tüm bu yatırımlar ilçemizin bugünü ve yarını için büyük önem taşıyor. Halkımızın isteği doğrultusunda üzerimize düşeni yapıyor ve sorunlarımıza kalıcı çözümler üretiyoruz. Şehrimizin dört bir köşesinde ekiplerimiz halkımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı bir şehri yeniden imar etmek için çalışıyor. Yapılacak daha çok işimiz var. İnşallah onları da hep birlikte yapacağız. Yapılan çalışmanın halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.