whatsapp

Belediye Öğrencileri Çanakkale’ye Gönderdi

BELEDİYE 17.03.2018 - 09:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye Öğrencileri Çanakkale’ye Gönderdi

Seydişehir Belediyesi, ilçedeki lise son sınıflarda öğrenim gören öğrenciler ile öğretmenlerinden oluşan 150 kişilik grubu Çanakkale’ye gönderdi.
Belediye tarafından 'Çanakkale Savaşı'nın 103. yıldönümü etkinlikleri' kapsamında ilçenin çeşitli liselerinde eğitim gören 150 öğrenci rehber öğretmenler eşliğinde Çanakkale'ye uğurlandı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, öğrencilere yönelik yapılan gezilerle çocukların tarih bilgisini ve geçmişte yaşananları yerinde görmesini sağladıklarını kaydetti. Tutal, ‘’ Öğrencilerimizin Çanakkale Zaferini yerinde görmelerini, şehitlerimizi yâd etmelerini ve Çanakkale zaferinin istiklal ve istikbal mücadelesi olduğunu bilmeleri istiyoruz. Çanakkale gezisi ile bizim çocuklarımızdan beklentimiz, bu ülkenin nasıl vatan kılındığını, bayrağımızın dalgalanmasının temel sebebinin şehitler olduğunu yaşayarak ve görerek bilmeleridir" dedi. Uğurlama törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve veliler katıldı.
Seydişehir Belediyesi, ilçedeki lise son sınıflarda öğrenim gören öğrenciler ile öğretmenlerinden oluşan 150 kişilik grubu Çanakkale’ye gönderdi.

Belediye tarafından 'Çanakkale Savaşı'nın 103. yıldönümü etkinlikleri' kapsamında ilçenin çeşitli liselerinde eğitim gören 150 öğrenci rehber öğretmenler eşliğinde Çanakkale'ye uğurlandı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, öğrencilere yönelik yapılan gezilerle çocukların tarih bilgisini ve geçmişte yaşananları yerinde görmesini sağladıklarını kaydetti.

Tutal, ‘’ Öğrencilerimizin Çanakkale Zaferini yerinde görmelerini, şehitlerimizi yâd etmelerini ve Çanakkale zaferinin istiklal ve istikbal mücadelesi olduğunu bilmeleri istiyoruz. Çanakkale gezisi ile bizim çocuklarımızdan beklentimiz, bu ülkenin nasıl vatan kılındığını, bayrağımızın dalgalanmasının temel sebebinin şehitler olduğunu yaşayarak ve görerek bilmeleridir" dedi.

Uğurlama törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.