whatsapp

Belediye larvayla mücadele yapıyor

BELEDİYE 11.05.2020 - 10:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye larvayla mücadele yapıyor

Seydişehir Belediyesi vatandaşların yaz aylarını rahat bir şekilde geçirmesini sağlamak amacı ile larva ile mücadele çalışmalarına başladı. Havaların iyi gitmesi ile birlikte ilaçlama çalışmalarının başladığını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, Belediye çöplüğü başta olmak üzere dere kenarları, sazlık alanlar ve su birikintisi olan bölgelerde sinek, sivrisinek ve larva ile mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti. Başkan Tutal;" Ekiplerimiz başta çöplük alanımız olmak üzere, haşere ve sineklerin yaşam alanı olan rögarlar, çöp konteynırları, su birikintileri, sazlık alanlar ile yeşil alanlar da ilaçlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Kullanılan ilaçların insana ve çevreye zarar vermeyecek nitelikte olmasına dikkat ediyoruz. Merkez ve bağlı mahallerimizde bulunan gölet, bataklık, dere, su birikintileri, su kanalları gibi haşere üreme alanlarının bulunduğu yerlerde periyodik olarak larva ile mücadele çalışması yapılmaktadır. İlaçlama işlemlerimiz tamamen biyolojik ilaçlarla yapılarak sivrisinek üremesinin önüne geçilmektedir. " dedi.

Seydişehir Belediyesi vatandaşların yaz aylarını rahat bir şekilde geçirmesini sağlamak amacı ile larva ile mücadele çalışmalarına başladı.

Havaların iyi gitmesi ile birlikte ilaçlama çalışmalarının başladığını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, Belediye çöplüğü başta olmak üzere dere kenarları, sazlık alanlar ve su birikintisi olan bölgelerde sinek, sivrisinek ve larva ile mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti.

Başkan Tutal;" Ekiplerimiz başta çöplük alanımız olmak üzere, haşere ve sineklerin yaşam alanı olan rögarlar, çöp konteynırları, su birikintileri, sazlık alanlar ile yeşil alanlar da ilaçlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Kullanılan ilaçların insana ve çevreye zarar vermeyecek nitelikte olmasına dikkat ediyoruz. Merkez ve bağlı mahallerimizde bulunan gölet, bataklık, dere, su birikintileri, su kanalları gibi haşere üreme alanlarının bulunduğu yerlerde periyodik olarak larva ile mücadele çalışması yapılmaktadır. İlaçlama işlemlerimiz tamamen biyolojik ilaçlarla yapılarak sivrisinek üremesinin önüne geçilmektedir. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.