whatsapp

Belediye judo takımına ödül

BELEDİYE 29.07.2018 - 10:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye judo takımına ödül

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımı 21-22 Temmuz tarihleri arasında Hatay'da gerçekleştirilen gençler Türkiye kuşak güreşlerinde birincilik kupası aldı. Hatay'da düzenlenen Kuşak Güreşlerinde dereceye giren sporcuları Belediye Başkanı Mehmet Tutal makamında kabul etti. Konya’yı Hatay’da temsil eden sporcuları kabul eden Başkan Tutal, gençlerin sportif dallarda başarılı oldukları ve geleceğe emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti. Başkanı Mehmet Tutal; Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularımızın katıldıkları müsabakalarda derece elde etmeleri bizleri mutlu ediyor. Ayrıca sportif aktivitelerle uğraşan gençlerimiz okul hayatlarında daha başarılı oluyorlar. Bizde Seydişehir Belediyesi olarak her zaman sporcularımızın yanındayız. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımı 21-22 Temmuz tarihleri arasında Hatay'da gerçekleştirilen gençler Türkiye kuşak güreşlerinde birincilik kupası aldı.

Hatay'da düzenlenen Kuşak Güreşlerinde dereceye giren sporcuları Belediye Başkanı Mehmet Tutal makamında kabul etti.

Konya’yı Hatay’da temsil eden sporcuları kabul eden Başkan Tutal, gençlerin sportif dallarda başarılı oldukları ve geleceğe emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Başkanı Mehmet Tutal; Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularımızın katıldıkları müsabakalarda derece elde etmeleri bizleri mutlu ediyor. Ayrıca sportif aktivitelerle uğraşan gençlerimiz okul hayatlarında daha başarılı oluyorlar. Bizde Seydişehir Belediyesi olarak her zaman sporcularımızın yanındayız. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.