whatsapp

Belediye ekiplerinin karla mücadelesi sürüyor

BELEDİYE 26.03.2021 - 02:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye ekiplerinin karla mücadelesi sürüyor

Seydişehir’de etkili  olan kar yağışına karşı harekete geçen Belediye karla mücadele ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için kentin 55 mahallesinde 24 saat çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, dün akşam saatlerinde ilçede başlayan kar yağışına karşı küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Beyaza bürünen ilçede, kar kürenerek yollar açılırken, don ve buzlanma olaylarına karşı da sık sık tuzlama çalışması yapıldı. Gece boyu etkili olan kar yağışına karşı sabaha kadar teyakkuzda olan ekipler, gündüz de çalışmalarına devam ediyor. Ekipleri sahada ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gece gündüz kar yağışının olumsuz etkilerini azaltmak için canla başla mücadele ettiklerini söyledi. 30 araç ekipman ve 60 personelle çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Başkan Tutal, ‘’Ekiplerimiz kentin dört bir yanında günlük yaşamın aksamaması için büyük çaba sarf ediyorlar. Gerçekleştirdikleri çalışmalarla ulaşımın açık kalmasını sağlıyor. 7/24 görev başındaki ekipler kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar’’ diye konuştu.

Seydişehir’de etkili  olan kar yağışına karşı harekete geçen Belediye karla mücadele ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için kentin 55 mahallesinde 24 saat çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri, dün akşam saatlerinde ilçede başlayan kar yağışına karşı küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Beyaza bürünen ilçede, kar kürenerek yollar açılırken, don ve buzlanma olaylarına karşı da sık sık tuzlama çalışması yapıldı. Gece boyu etkili olan kar yağışına karşı sabaha kadar teyakkuzda olan ekipler, gündüz de çalışmalarına devam ediyor.

Ekipleri sahada ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gece gündüz kar yağışının olumsuz etkilerini azaltmak için canla başla mücadele ettiklerini söyledi.

30 araç ekipman ve 60 personelle çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Başkan Tutal, ‘’Ekiplerimiz kentin dört bir yanında günlük yaşamın aksamaması için büyük çaba sarf ediyorlar. Gerçekleştirdikleri çalışmalarla ulaşımın açık kalmasını sağlıyor. 7/24 görev başındaki ekipler kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.