whatsapp

Belediye ekipleri her gün konteynerleri temizliyor

BELEDİYE 30.05.2020 - 02:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye ekipleri her gün konteynerleri temizliyor

Kent genelinde korona virüse karşı 24 saat temizlik çalışmalarını sürdüren Seydişehir Belediyesi temizlik işleri ekipleri, 5 bin çöp konteynerine dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. Kent genelinde sterilizasyon çalışmalarını aralıksız sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkan Mehmet Tutal, çöp konteynerlerinin enfeksiyon yayma riskini ortadan kaldırmak için her gün dezenfekte çalışmaları yürüttüklerini söyledi. Başkan Tutal, ‘’Çöpleri boşaltıldıktan sonra konteynerler ilk olarak köpüklü suyla yıkanıyor. Yıkama işleminin ardından ekipler, konteynerlerdeki dezenfektasyonun daha uzun süre kalabilmesi için bakanlık onaylı ilaçlarla tam sterilizasyon sağlıyor. İlçenin 55 mahallesinde yer alan toplam 5 bin çöp konteynerinin temizliğinin devam edecek’ ’dedi.

Kent genelinde korona virüse karşı 24 saat temizlik çalışmalarını sürdüren Seydişehir Belediyesi temizlik işleri ekipleri, 5 bin çöp konteynerine dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

Kent genelinde sterilizasyon çalışmalarını aralıksız sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkan Mehmet Tutal, çöp konteynerlerinin enfeksiyon yayma riskini ortadan kaldırmak için her gün dezenfekte çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Başkan Tutal, ‘’Çöpleri boşaltıldıktan sonra konteynerler ilk olarak köpüklü suyla yıkanıyor. Yıkama işleminin ardından ekipler, konteynerlerdeki dezenfektasyonun daha uzun süre kalabilmesi için bakanlık onaylı ilaçlarla tam sterilizasyon sağlıyor. İlçenin 55 mahallesinde yer alan toplam 5 bin çöp konteynerinin temizliğinin devam edecek’ ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.