whatsapp

Belediye ekipleri arazi yollarını açıyor

BELEDİYE 03.05.2020 - 02:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye ekipleri arazi yollarını açıyor

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal mahallelerde başlatılan tarım arazisi yollarını açıyor.  İlçenin tarım ve hayvancılık şehri olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kumluca, Kisecik, Taraş mahalleleri kırsal alanında yürütülen arazi yol açma çalışmalarına başladıklarını kaydetti. Kış mevsiminin ardından bozulan arazi yollarını onarıp yeni yollar açma çalışmaları yaptıklarını belirten Tutal, şunları kaydetti: " Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çiftçilerimiz tarım arazilerine inmiş durumdalar bu nedenle yapılan çalışmalarla onların işlerini kolaylaştırıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın tarlasına, bahçesine ve merasına sorunsuz bir şekilde ulaşmasıdır.’’ dedi.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal mahallelerde başlatılan tarım arazisi yollarını açıyor. 
İlçenin tarım ve hayvancılık şehri olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kumluca, Kisecik, Taraş mahalleleri kırsal alanında yürütülen arazi yol açma çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

Kış mevsiminin ardından bozulan arazi yollarını onarıp yeni yollar açma çalışmaları yaptıklarını belirten Tutal, şunları kaydetti: " Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çiftçilerimiz tarım arazilerine inmiş durumdalar bu nedenle yapılan çalışmalarla onların işlerini kolaylaştırıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın tarlasına, bahçesine ve merasına sorunsuz bir şekilde ulaşmasıdır.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.