whatsapp

Belediye çarşı esnafına maske dağıttı

BELEDİYE 08.04.2020 - 12:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye çarşı esnafına maske dağıttı

Seydişehir Belediyesi kendi atölyesinde ürettikleri maskeleri korona virüsle mücadele kapsamında esnafa ücretsiz maske dağıttı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘’Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüse karşı tedbirlerimizi artırıyoruz. Son olarak İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile pazaryerleri, marketler, toplu taşıma araçları ve toplu çalışma yerlerinde maske takma zorunluluğu getirildi. Bizde çarşı esnafımıza ve vatandaşlarımıza maske dağıtımı yapıyoruz. Bizim kendilerinden ricamız evde kalmalarını, zaruri durum olmadıkça dışarı çıkmamaları, çıkmaları gerektiği zaman hem kendi hem de çevresindeki vatandaşların sağlığı için maske kullanmalarının önemini anlatıyoruz” dedi.

Seydişehir Belediyesi kendi atölyesinde ürettikleri maskeleri korona virüsle mücadele kapsamında esnafa ücretsiz maske dağıttı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘’Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüse karşı tedbirlerimizi artırıyoruz. Son olarak İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile pazaryerleri, marketler, toplu taşıma araçları ve toplu çalışma yerlerinde maske takma zorunluluğu getirildi. Bizde çarşı esnafımıza ve vatandaşlarımıza maske dağıtımı yapıyoruz. Bizim kendilerinden ricamız evde kalmalarını, zaruri durum olmadıkça dışarı çıkmamaları, çıkmaları gerektiği zaman hem kendi hem de çevresindeki vatandaşların sağlığı için maske kullanmalarının önemini anlatıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.