whatsapp

Belediye başkanı Tutal Kızıl ’aya kan bağışı yaptı

BELEDİYE 13.05.2020 - 12:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye başkanı Tutal Kızıl ’aya kan bağışı yaptı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışma arkadaşları ile birlikte kan bağışında bulundu. Türk Kızılay’ının kan stoklarında azalma nedeniyle bağış çağrısına duyarsız kalmayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm vatandaşları "Kan ver, hayat kurtar" sloganı kapsamında kan bağışında bulunmaya davet etti. Başkan Tutal, "İnşallah verdiğimiz kanlar insanlara hayat olur, can olur. Bu kampanyaya bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Her an ihtiyaç duyulan bize de lazım olabilecek kanı stoklarda bulundurmamız gerekiyor. Kızılay’ın kan stoklarının azalmaması için tüm vatandaşlar olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Kızılay’ın çağrısına uyarak kan veren, hemşerilerimize çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum “dedi. Kan bağışlarının ardından, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a kan bağışı kampanyasına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışma arkadaşları ile birlikte kan bağışında bulundu.

Türk Kızılay’ının kan stoklarında azalma nedeniyle bağış çağrısına duyarsız kalmayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm vatandaşları "Kan ver, hayat kurtar" sloganı kapsamında kan bağışında bulunmaya davet etti.

Başkan Tutal, "İnşallah verdiğimiz kanlar insanlara hayat olur, can olur. Bu kampanyaya bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Her an ihtiyaç duyulan bize de lazım olabilecek kanı stoklarda bulundurmamız gerekiyor. Kızılay’ın kan stoklarının azalmaması için tüm vatandaşlar olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Kızılay’ın çağrısına uyarak kan veren, hemşerilerimize çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum “dedi.

Kan bağışlarının ardından, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a kan bağışı kampanyasına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.