whatsapp

Belediye Başkanı Tutal, kan verme çağrısı yaptı

BELEDİYE 11.05.2020 - 02:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye Başkanı Tutal, kan verme çağrısı yaptı

Görüntülü haber..
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Türk Kızılay’ının 'Kan Ver Hayat Kurtar' sloganıyla 81 ilde eşzamanlı düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşları kan vermeye çağırdı. Belediye Başkanı Tutal, 11 – 14 Mayıs 2020 tarihleri arasında Seydişehir belediye düğün salonunda 21.00-24.00 saatleri arasında kan bağış kampanya sına kan verme çağrısında bulundu. Ülkenin korona virüs mücadelesinde Kızılay kan merkezinin stoklarının azaldığını belirterek şunları kaydetti. ‘’ Zor bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizin acil kana ihtiyacı var. Biz belediye olarak tüm çalışanlar olarak bu kampanyaya destek vereceğiz. Vereceğiniz bir ünite kan, belki de bir can kurtaracak. Bundan dolayı Kızılay, çok önemli bir kuruluş. Kurduğu kan bankaları ve bağış evleri sayesinde canların kurtulmasını sağlıyor. Sizlerde bu duyarlılıkla kan bağışında bulunabilirsiniz" dedi.
Görüntülü haber..

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Türk Kızılay’ının 'Kan Ver Hayat Kurtar' sloganıyla 81 ilde eşzamanlı düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşları kan vermeye çağırdı.
Belediye Başkanı Tutal, 11 – 14 Mayıs 2020 tarihleri arasında Seydişehir belediye düğün salonunda 21.00-24.00 saatleri arasında kan bağış kampanya sına kan verme çağrısında bulundu.

Ülkenin korona virüs mücadelesinde Kızılay kan merkezinin stoklarının azaldığını belirterek şunları kaydetti. ‘’ Zor bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizin acil kana ihtiyacı var. Biz belediye olarak tüm çalışanlar olarak bu kampanyaya destek vereceğiz. Vereceğiniz bir ünite kan, belki de bir can kurtaracak. Bundan dolayı Kızılay, çok önemli bir kuruluş. Kurduğu kan bankaları ve bağış evleri sayesinde canların kurtulmasını sağlıyor. Sizlerde bu duyarlılıkla kan bağışında bulunabilirsiniz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.