whatsapp

Belediye alt ve üst yapı çalışmaları yapıyor

BELEDİYE 29.04.2020 - 02:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye alt ve üst yapı çalışmaları yapıyor

Seydişehir Belediyesi fen müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına hız verdi. Vatandaşların kaliteli ve sorunsuz bir yaşam sunabilmek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kırsal ve merkez mahallelerde asfaltlama, yol açma, park ve yeşil alan düzenlemelerinin sürdüğünü söyledi. Başkan Tutal, “Ekiplerimiz, farklı mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımıza kesintisiz ulaşım hizmeti sunmak için yol yapım hizmetlerimizi yoğunlaştırdık. Alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yollarda iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında ilçemiz genelindeki mahallelerimizde ihtiyaç duyulan sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürüttüğümüz yol, altyapı, parke-bordür, tesviye, asfalt yama ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyoruz. Kırsal mahallelerimizde gerekli olan yayla yollarının genişletme ve yol açım çalışmalarına devam ediyor" şeklinde konuştu.

Seydişehir Belediyesi fen müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına hız verdi.

Vatandaşların kaliteli ve sorunsuz bir yaşam sunabilmek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kırsal ve merkez mahallelerde asfaltlama, yol açma, park ve yeşil alan düzenlemelerinin sürdüğünü söyledi.

Başkan Tutal, “Ekiplerimiz, farklı mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımıza kesintisiz ulaşım hizmeti sunmak için yol yapım hizmetlerimizi yoğunlaştırdık. Alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yollarda iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında ilçemiz genelindeki mahallelerimizde ihtiyaç duyulan sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürüttüğümüz yol, altyapı, parke-bordür, tesviye, asfalt yama ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyoruz. Kırsal mahallelerimizde gerekli olan yayla yollarının genişletme ve yol açım çalışmalarına devam ediyor" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.