whatsapp

Belediye 80 Bin 500 çiçek dikti

BELEDİYE 16.11.2017 - 10:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye 80 Bin 500 çiçek dikti

Seydişehir Belediyesi Önümüzdeki yıl baharı rengârenk yüzüyle karşıla amacıyla kent merkezindeki parklar ve ana arterlerde yapılan peyzaj çalışmaları kapsamında çiçeklerle donatıyor.
Yapılan çalışmalar kapsamında yaklaşık 80 bin 500 adet Lale, sümbül, nergis çiçek soğanı ekildiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçenin caddelerinin renkleneceğini söyledi.  Baharın gelmesiyle caddelerin çiçek açacağını kaydeden Başkan Tutal, ‘’park bahçeler ekiplerimiz özellikle ana caddeler üzerindeki kavşaklara yapılan peyzaj düzenlemeleri ile kente estetik bir görüntü kazandırıyor.  Kentin her köşesinde peyzaj çalışmalarımız sürüyor. Daha güzel, yaşanabilir, sosyal çevreye duyarlı ve çevreci bir ilçe olma noktasında hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Bunun için katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Seydişehir Belediyesi Önümüzdeki yıl baharı rengârenk yüzüyle karşıla amacıyla kent merkezindeki parklar ve ana arterlerde yapılan peyzaj çalışmaları kapsamında çiçeklerle donatıyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında yaklaşık 80 bin 500 adet Lale, sümbül, nergis çiçek soğanı ekildiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçenin caddelerinin renkleneceğini söyledi. 

Baharın gelmesiyle caddelerin çiçek açacağını kaydeden Başkan Tutal, ‘’park bahçeler ekiplerimiz özellikle ana caddeler üzerindeki kavşaklara yapılan peyzaj düzenlemeleri ile kente estetik bir görüntü kazandırıyor.  Kentin her köşesinde peyzaj çalışmalarımız sürüyor. Daha güzel, yaşanabilir, sosyal çevreye duyarlı ve çevreci bir ilçe olma noktasında hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Bunun için katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.