whatsapp

Belediye 2 5 bin fidan dağıttı

BELEDİYE 30.11.2017 - 11:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye 2 5 bin fidan dağıttı

Seydişehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü bugüne kadar vatandaşa ücretsiz 25 bin fidan dağıttığı bildirildi.
39 Mahallede toplam 25 bin çeşitli türde fidan dağıttıklarını kaydeden yetkililer, konuya ilişkin açıklamalarında daha yeşil bir Seydişehir için ağaç dikim seferberliği başlattıklarını söyledi. Bir ulusun uygarlık düzeyinin, üzerinde yaşadığı toprakları ağaçlandırmasıyla ölçüldüğünü dile getiren yetkililer, ‘’Bu kapsamda vatandaşlara Tepecik Mahallesinde bin 500 ücretsiz fidan dağıttık. İlçemizin yeşilliğine katkı sağlamak için çalışmalarımız tüm mahallelerde devam ediyor. Ağaçların hayatımızdaki yeri oksijen açısından çok önemlidir. Vatandaşlarımız diktikleri ağaçları büyütmeleri için özen göstermelerini istiyoruz.’’dedi.
Seydişehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü bugüne kadar vatandaşa ücretsiz 25 bin fidan dağıttığı bildirildi.

39 Mahallede toplam 25 bin çeşitli türde fidan dağıttıklarını kaydeden yetkililer, konuya ilişkin açıklamalarında daha yeşil bir Seydişehir için ağaç dikim seferberliği başlattıklarını söyledi.

Bir ulusun uygarlık düzeyinin, üzerinde yaşadığı toprakları ağaçlandırmasıyla ölçüldüğünü dile getiren yetkililer, ‘’Bu kapsamda vatandaşlara Tepecik Mahallesinde bin 500 ücretsiz fidan dağıttık. İlçemizin yeşilliğine katkı sağlamak için çalışmalarımız tüm mahallelerde devam ediyor. Ağaçların hayatımızdaki yeri oksijen açısından çok önemlidir. Vatandaşlarımız diktikleri ağaçları büyütmeleri için özen göstermelerini istiyoruz.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.