whatsapp

Batuhan Aydın, Ak Parti gençlik kolları başkan adayı

SİYASET 24.10.2020 - 00:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Batuhan Aydın, Ak Parti gençlik kolları başkan adayı

Seydişehir AK Parti gençlik kollarınca, 24 Ekim Cumartesi günü Şaban Cengiz Kültür merkezinde gerçekleştirilecek İlçe Gençlik Kolları Kongresinde yeni başkan adayının Batuhan Aydın (29) olduğunu açıklandı. Aday olduğunu belirten Batuhan Aydın, Gençlik kollarıyla yapılan istişareler neticesinde adaylığının belirlendiğini kaydetti. Cumartesi günü saat 17.30’da 6. gençlik kolları olağan kongresine tüm gençliği davet eden Aydın, kongre süreçlerinin yeni fikirlerin parti politikasına dönüştüğü, tazelenmenin ve teşkilatla bütünleşmenin gerçekleştiği ortamlar olarak gördüklerini söyledi. Batuhan Aydın, ‘’Mevlüt Polat, başkanımıza bu zamana kadar verdiği emek ve çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.  

Seydişehir AK Parti gençlik kollarınca, 24 Ekim Cumartesi günü Şaban Cengiz Kültür merkezinde gerçekleştirilecek İlçe Gençlik Kolları Kongresinde yeni başkan adayının Batuhan Aydın (29) olduğunu açıklandı.

Aday olduğunu belirten Batuhan Aydın, Gençlik kollarıyla yapılan istişareler neticesinde adaylığının belirlendiğini kaydetti.

Cumartesi günü saat 17.30’da 6. gençlik kolları olağan kongresine tüm gençliği davet eden Aydın, kongre süreçlerinin yeni fikirlerin parti politikasına dönüştüğü, tazelenmenin ve teşkilatla bütünleşmenin gerçekleştiği ortamlar olarak gördüklerini söyledi.

Batuhan Aydın, ‘’Mevlüt Polat, başkanımıza bu zamana kadar verdiği emek ve çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.