whatsapp

Başsavcı ve ağır ceza reisine hayırlı olsun ziyareti

BELEDİYE 22.07.2020 - 11:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başsavcı ve ağır ceza reisine hayırlı olsun ziyareti

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesiyle Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Durmuş Ali Koca ve Ağır Ceza Reisi Mehmet Kahyaoğlu, göreve başlaması nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Tutal, makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti. Başkan Tutal ilk olarak göreve başlaması nedeniyle Cumhuriyet Başsavcısı Koca’ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunup görevinde başarılar diledi. Ziyarette görüş alışverişinde bulunan Tutal ve Koca, Seydişehir ile ilgili konularda bilgi paylaştı.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesiyle Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Durmuş Ali Koca ve Ağır Ceza Reisi Mehmet Kahyaoğlu, göreve başlaması nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Tutal, makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Başkan Tutal ilk olarak göreve başlaması nedeniyle Cumhuriyet Başsavcısı Koca’ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunup görevinde başarılar diledi. Ziyarette görüş alışverişinde bulunan Tutal ve Koca, Seydişehir ile ilgili konularda bilgi paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.