whatsapp

Başkanlık kupası futbol turnuvası sonuçlandı

SPOR 06.06.2016 - 09:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkanlık kupası futbol turnuvası sonuçlandı

Seydişehir Belediyesinin düzenlediği Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası final maçıyla sona erdi.
60 Evler Spor Sahasında oynanan  24 takımın katıldığı turnuvaya çeşitli meslek ve kuruluşlardan 450 ye yakın amatör oyuncu katıldı.  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’de vatandaşların sosyal faaliyetleri yaşayabilmeleri için yaştan vatandaşların katılarak bir araya gelip, dostluk ve kardeşlik için spor yaptıklarını kaydetti. Başkan Tutal, “Amacımız vatandaşlarımızın, yoğun iş temposundan sıyrılıp sosyal faaliyetlere katılabilecekleri imkânlar oluşturmak. Spor yapabilmelerini sağlamak. 8, 15 yaş arasındaki öğrenciler için birçok branşta yaz spor okullarını açıyoruz. 15 yaş üstü vatandaşlarımız da bu tür programlarımıza katılma fırsatı buluyor, Başkanlık Kupasında dostluk bağları kuvvetleniyor, kaynaşma birlik ve beraberlik duyguları pekişiyor.” dedi. Turnuvada ilk üçe giren takımlar şu şekilde; 1 Kuran Spor, 2 Ilıca Burçak Spor, 3 Özkan Orman Ürünleri Spor En Centilmen Takım ise Beha Medikal Spor seçildi.
Seydişehir Belediyesinin düzenlediği Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası final maçıyla sona erdi.

60 Evler Spor Sahasında oynanan  24 takımın katıldığı turnuvaya çeşitli meslek ve kuruluşlardan 450 ye yakın amatör oyuncu katıldı.

 Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’de vatandaşların sosyal faaliyetleri yaşayabilmeleri için yaştan vatandaşların katılarak bir araya gelip, dostluk ve kardeşlik için spor yaptıklarını kaydetti.

Başkan Tutal, “Amacımız vatandaşlarımızın, yoğun iş temposundan sıyrılıp sosyal faaliyetlere katılabilecekleri imkânlar oluşturmak. Spor yapabilmelerini sağlamak. 8, 15 yaş arasındaki öğrenciler için birçok branşta yaz spor okullarını açıyoruz. 15 yaş üstü vatandaşlarımız da bu tür programlarımıza katılma fırsatı buluyor, Başkanlık Kupasında dostluk bağları kuvvetleniyor, kaynaşma birlik ve beraberlik duyguları pekişiyor.” dedi.

Turnuvada ilk üçe giren takımlar şu şekilde; 1 Kuran Spor, 2 Ilıca Burçak Spor, 3 Özkan Orman Ürünleri Spor

En Centilmen Takım ise Beha Medikal Spor seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.