whatsapp

Başkanı Tutal, Madenli’yi Ziyaret Etti

BELEDİYE 24.01.2018 - 12:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkanı Tutal, Madenli’yi Ziyaret Etti

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Madenli Mahallesi'ni ziyaret etti.
İlçeye bağlı kırsal mahallelerden Madenli'de vatandaşlarla bir araya gelen Tutal, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, uzak kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların hizmetlerle alakalı görüş ve fikirlerini almak için ziyaretlerde bulunduğunu belirtti. Mahalleleri daha yaşanır ve güzel hizmetlerle buluşturabilmek amacıyla gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Tutal, "Kırsaldaki vatandaşlarımızın yolları, suları, taziye evleri, yaşlı ve hastalarımızın durumlarını öğrenip sosyal hizmetler müdürlüğümüz tarafından yardım elini uzatıyoruz. Vatandaşımıza yalnız olmadıklarını htireceğiz." dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Madenli Mahallesi'ni ziyaret etti.

İlçeye bağlı kırsal mahallelerden Madenli'de vatandaşlarla bir araya gelen Tutal, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, uzak kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların hizmetlerle alakalı görüş ve fikirlerini almak için ziyaretlerde bulunduğunu belirtti.
Mahalleleri daha yaşanır ve güzel hizmetlerle buluşturabilmek amacıyla gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Tutal, "Kırsaldaki vatandaşlarımızın yolları, suları, taziye evleri, yaşlı ve hastalarımızın durumlarını öğrenip sosyal hizmetler müdürlüğümüz tarafından yardım elini uzatıyoruz. Vatandaşımıza yalnız olmadıklarını htireceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.