whatsapp

Başkan Ünver 14 Mayıs çiftçiler gününü kutladı

SİVİL TOPLUM 13.05.2017 - 14:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Ünver 14 Mayıs çiftçiler gününü kutladı

Seydişehir Ziraat odası Başkanı Ahmet Ünver, 14 Mayıs Dünya çiftçiler gününü kutladı.
14 Mayıs Dünya çiftçiler gününü bolluk, bereket, sağlık ve esenlik dilekleriyle kutladığını belirten Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver, İnsan hayatının devamı için gıda ihtiyacının yükünü omuzlarında taşıyan çiftçilerin sorunları olduğunu söyledi. Başkan Ünver, ‘Bin bir cefa ve fedakârlıkla toprağını işleyen çiftçilerimiz her yıl milyonlarca insanın gıda, giyim ve sağlık ihtiyacı için çalışıyor. Böylesine kutsal bir görevi yerine getiren çiftçiler her türlü zorluğa karşın canla başla çalışmaya devam etmektedir. Tüm vatandaşlar adına çiftçilerimize bu emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, 14 Mayıs Dünya çiftçiler gününüzü kutluyorum’’dedi. 
Seydişehir Ziraat odası Başkanı Ahmet Ünver, 14 Mayıs Dünya çiftçiler gününü kutladı.

14 Mayıs Dünya çiftçiler gününü bolluk, bereket, sağlık ve esenlik dilekleriyle kutladığını belirten Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver, İnsan hayatının devamı için gıda ihtiyacının yükünü omuzlarında taşıyan çiftçilerin sorunları olduğunu söyledi.

Başkan Ünver, ‘Bin bir cefa ve fedakârlıkla toprağını işleyen çiftçilerimiz her yıl milyonlarca insanın gıda, giyim ve sağlık ihtiyacı için çalışıyor. Böylesine kutsal bir görevi yerine getiren çiftçiler her türlü zorluğa karşın canla başla çalışmaya devam etmektedir. Tüm vatandaşlar adına çiftçilerimize bu emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, 14 Mayıs Dünya çiftçiler gününüzü kutluyorum’’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.