whatsapp

Başkan Ünvar, mazbatasını aldı

SİVİL TOPLUM 01.02.2018 - 13:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Ünvar, mazbatasını aldı

Geçtiğimiz hafta yapılan Seydişehir Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığı kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Hasan Ünvar, mazbatasını aldı.
Oda Başkanı Hasan Ünvar, mazbata töreninde yaptığı açıklamasında, çalışmaların oda olarak şoförler için daha etkin bir şekilde devam edeceğini belirterek, seçimlerde kendisini desteleyen, desteklemeyen tüm üyelerine göstermiş oldukları seçilme duyarlılığından dolayı teşekkür sunduğunu söyledi. Ünvar,"Ekibimle beraber çıktığımız bu yolda, hem ilçemize hemde üyelerimize hizmetin en iyisini sunacağız. Sivil toplum ve kamu kurumlarıyla diyaloğumuz aynen devam edecek. Şoför arkadaşlarımızla birlikte daha çok çalışacağız " dedi.
Geçtiğimiz hafta yapılan Seydişehir Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığı kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Hasan Ünvar, mazbatasını aldı.

Oda Başkanı Hasan Ünvar, mazbata töreninde yaptığı açıklamasında, çalışmaların oda olarak şoförler için daha etkin bir şekilde devam edeceğini belirterek, seçimlerde kendisini desteleyen, desteklemeyen tüm üyelerine göstermiş oldukları seçilme duyarlılığından dolayı teşekkür sunduğunu söyledi.

Ünvar,"Ekibimle beraber çıktığımız bu yolda, hem ilçemize hemde üyelerimize hizmetin en iyisini sunacağız. Sivil toplum ve kamu kurumlarıyla diyaloğumuz aynen devam edecek. Şoför arkadaşlarımızla birlikte daha çok çalışacağız " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.