whatsapp

Başkan Tutal, şöleni değerlendirdi

BELEDİYE 09.08.2017 - 13:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal, şöleni değerlendirdi

Seydişehir belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu parkta düzenlenen 6 gün süren birinci Kalkınma Şölenini değerlendirdi.
Adile Baysal Kültür evinde yaptığı toplantıda şöleni değerlendiren Başkan Tutal, Seydişehir’e yakışan bir program gerçekleştirdiklerini söyledi. Har yıl geleneksel olarak düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Tutal sözlerine, ‘’ Bölgede büyük bir ilgi uyandırdı. Halkımızın beklentilerini giderdik. Belediye kasamızdan 1 lira para çıkmadı üstelik 60 bin lira para getirisi oldu. Türkiye’nin 30 ilinden 150 toplamda 250 esnafımız stat açtı. Günlük ortalama 20 bin vatandaşımızla evrensel ünlü sanatçılarımızı buluşturduk. Sivil toplum, oda ve siyasi parti başkanları kamu kurum amirlerimizle halkımızla birlik beraberlik içerisinde kaynaşma sağladık. Bu toplantıda eksiklerimizi tespit edip Önümüzdeki yıl daha güzel bir ortamda şölen düzenlemeyi Allah nasip etsin’’dedi. Toplantıya, Kaymakam Aydın Erdoğan, diğer protokol üyeleri sivil ve oda, siyasi parti başkanları kamu kurum yöneticileri katıldı.
Seydişehir belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu parkta düzenlenen 6 gün süren birinci Kalkınma Şölenini değerlendirdi.

Adile Baysal Kültür evinde yaptığı toplantıda şöleni değerlendiren Başkan Tutal, Seydişehir’e yakışan bir program gerçekleştirdiklerini söyledi.

Har yıl geleneksel olarak düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Tutal sözlerine, ‘’ Bölgede büyük bir ilgi uyandırdı. Halkımızın beklentilerini giderdik. Belediye kasamızdan 1 lira para çıkmadı üstelik 60 bin lira para getirisi oldu. Türkiye’nin 30 ilinden 150 toplamda 250 esnafımız stat açtı. Günlük ortalama 20 bin vatandaşımızla evrensel ünlü sanatçılarımızı buluşturduk. Sivil toplum, oda ve siyasi parti başkanları kamu kurum amirlerimizle halkımızla birlik beraberlik içerisinde kaynaşma sağladık. Bu toplantıda eksiklerimizi tespit edip Önümüzdeki yıl daha güzel bir ortamda şölen düzenlemeyi Allah nasip etsin’’dedi.

Toplantıya, Kaymakam Aydın Erdoğan, diğer protokol üyeleri sivil ve oda, siyasi parti başkanları kamu kurum yöneticileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.