whatsapp

Başkan Tutal, Şoför Esnafı İle Bir Araya Geldi

BELEDİYE 27.03.2018 - 12:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal, Şoför Esnafı İle Bir Araya Geldi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede faaliyet gösteren Taşıyıcılar Kooperatifi, Şoförler Odası ve Minibüsçüler Odası esnafı ile "Hasbihal "programında buluştu.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, odaya kayıtlı esnaflara Taşıyıcılar Kooperatifi salonunda ilçeye kazandırılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Taşıyıcılar Odası Salonunda gerçekleştirilen programa; Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Memiş Göktepe, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar, Minibüsçüler Odası Başkanı Tekin Kayak, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, kamyoncu ve minibüsçü esnafı katıldı. Başkan Tutal, Kamyoncu esnafına ‘Maden Yolu’ olarak adlandırılan 4 Kilometrelik yolun Seydişehir Belediyesi, Taşıyıcılar Kooperatifi ve Etibank Alüminyum A.Ş. yöneticileri ile yapılacak görüşmeler sonucunda asfaltlanacağını kaydetti. Ekmeğini, rızkını, teker üzerinden temin eden kamyoncu ve minibüsçü esnafına kazasız, belasız hayırlı kazançlar dileyen Tutal “Mahallelerimizde başlattığımız Hasbihal programlarımıza devam ediyoruz. Ayrıca şehir merkezimizde sivil toplum örgütlerimizle ve üyeleri ile birlikte toplantılar gerçekleştirelim, çalışmaları değerlendirelim, acil çözülmesi gereken problemleri neler bire bir dinleyelim istedik” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede faaliyet gösteren Taşıyıcılar Kooperatifi, Şoförler Odası ve Minibüsçüler Odası esnafı ile "Hasbihal "programında buluştu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, odaya kayıtlı esnaflara Taşıyıcılar Kooperatifi salonunda ilçeye kazandırılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Taşıyıcılar Odası Salonunda gerçekleştirilen programa; Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Memiş Göktepe, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar, Minibüsçüler Odası Başkanı Tekin Kayak, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, kamyoncu ve minibüsçü esnafı katıldı.

Başkan Tutal, Kamyoncu esnafına ‘Maden Yolu’ olarak adlandırılan 4 Kilometrelik yolun Seydişehir Belediyesi, Taşıyıcılar Kooperatifi ve Etibank Alüminyum A.Ş. yöneticileri ile yapılacak görüşmeler sonucunda asfaltlanacağını kaydetti.

Ekmeğini, rızkını, teker üzerinden temin eden kamyoncu ve minibüsçü esnafına kazasız, belasız hayırlı kazançlar dileyen Tutal “Mahallelerimizde başlattığımız Hasbihal programlarımıza devam ediyoruz. Ayrıca şehir merkezimizde sivil toplum örgütlerimizle ve üyeleri ile birlikte toplantılar gerçekleştirelim, çalışmaları değerlendirelim, acil çözülmesi gereken problemleri neler bire bir dinleyelim istedik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.