whatsapp

Başkan Tutal, partililere yatırımlarını gezdirdi

BELEDİYE 22.04.2018 - 13:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal, partililere yatırımlarını gezdirdi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Yönetimine 2009 yılından bugüne kadar tamamlanan yatırımların yanı sıra, yapımına bu yıl başlanan ve inşaatları devam eden projeleri tanıttı.
Partililerden tam not alan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gece gündüz çalışarak hizmet ettiklerini belirterek ortaya çıkan eserlerden dolayı belediye ile övünülebileceğini kaydetti. Hizmet turunda 2018 yılında da yatırımlara hız kesmeden yola devam ettiklerini vurgulayan Bakan Tutal, şunları kaydetti.‘’ 4 yıllık görev hizmet dönemine bakıldığında kapılarını halka açan, kurumsallaşmış, önünü gören ve yatırım yapan bir Seydişehir Belediyesi var. Çarşı merkezinde kentsel yenileme inanç turizmine katkı amacıyla Seyyid Harun Cai ve çalışması yaptık ve tamamladık. 26 mahallemizde eşit bir hizmet programı uyguladık, her mahalle de çalışma yaptık. İlçemizin 60 bin nüfuslu bölgesi olan Yunus Emre'de çevre peyzaj projesi başlattık. Maliyeti 10 milyon liradır. Gençlik Merkezi, şehir konağı, hanımlar lokali gibi sosyal alanda yatırımları tamamlayarak hizmete açtık.  Çorap fabrikası yatırımı devam ediyor. Bölgeye katma değer ve istihdam sağlayacak Jeotermal çalışmalarımız hızla sürüyor. İlçemizi ekonomik yönden kalkındıracak Kuğulu vadi projemiz bu yılsonu ile tamamlanacak. Alt ve üst yapı çalışmalarımızı tamamen yeniledik. Su arıtma sistem çalışmalarımız sürüyor. İlçenin muhtelif mahallelerinde büyüklü, küçüklü yeni parklar inşa ettik." dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, Seydişehir’e hükümet yatırımlarının devam ettiğini söyledi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Yönetimine 2009 yılından bugüne kadar tamamlanan yatırımların yanı sıra, yapımına bu yıl başlanan ve inşaatları devam eden projeleri tanıttı.

Partililerden tam not alan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gece gündüz çalışarak hizmet ettiklerini belirterek ortaya çıkan eserlerden dolayı belediye ile övünülebileceğini kaydetti.

Hizmet turunda 2018 yılında da yatırımlara hız kesmeden yola devam ettiklerini vurgulayan Bakan Tutal, şunları kaydetti.‘’ 4 yıllık görev hizmet dönemine bakıldığında kapılarını halka açan, kurumsallaşmış, önünü gören ve yatırım yapan bir Seydişehir Belediyesi var. Çarşı merkezinde kentsel yenileme inanç turizmine katkı amacıyla Seyyid Harun Cai ve çalışması yaptık ve tamamladık. 26 mahallemizde eşit bir hizmet programı uyguladık, her mahalle de çalışma yaptık. İlçemizin 60 bin nüfuslu bölgesi olan Yunus Emre'de çevre peyzaj projesi başlattık. Maliyeti 10 milyon liradır. Gençlik Merkezi, şehir konağı, hanımlar lokali gibi sosyal alanda yatırımları tamamlayarak hizmete açtık.  Çorap fabrikası yatırımı devam ediyor. Bölgeye katma değer ve istihdam sağlayacak Jeotermal çalışmalarımız hızla sürüyor. İlçemizi ekonomik yönden kalkındıracak Kuğulu vadi projemiz bu yılsonu ile tamamlanacak. Alt ve üst yapı çalışmalarımızı tamamen yeniledik. Su arıtma sistem çalışmalarımız sürüyor. İlçenin muhtelif mahallelerinde büyüklü, küçüklü yeni parklar inşa ettik." dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, Seydişehir’e hükümet yatırımlarının devam ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.