whatsapp

Başkan Tutal’ın Ankara ziyareti

BELEDİYE 02.05.2019 - 13:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal’ın Ankara ziyareti

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Belediye Meclis Üyesi Abdullah Ünver, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kültür Bakanı Yardımcısı Nadir Alparslan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya milletvekili Mustafa Kalaycı, Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Abdurrahman Keleş, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Toplu konut idaresi TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya milletvekili Leyla Şahin Usta, Ak Parti Konya milletvekilimiz Tahir Akyürek, Selman Özboyacı, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Erdoğan ve Kütüphaneler Genel Müdürü Hamdi Turşucuyu ziyaret etti. Harun Tüfekçi’ye ve Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun’a da ziyarette bulundular. Seydişehir’de yapılan ve yapılacak olan projelerin ve çalışmaların da değerlendirildiği ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Mehmet Tutal, “Bugün Ankara’da, yapılacak olan projeler için bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Yapmış olduğumuz ziyaretlerimizin ilçemiz adına, Konya’mız adına hayırlara vesile olacağını temenni ediyorum.” dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Belediye Meclis Üyesi Abdullah Ünver, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kültür Bakanı Yardımcısı Nadir Alparslan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya milletvekili Mustafa Kalaycı, Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Abdurrahman Keleş, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Toplu konut idaresi TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya milletvekili Leyla Şahin Usta, Ak Parti Konya milletvekilimiz Tahir Akyürek, Selman Özboyacı, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Erdoğan ve Kütüphaneler Genel Müdürü Hamdi Turşucuyu ziyaret etti. Harun Tüfekçi’ye ve Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun’a da ziyarette bulundular.

Seydişehir’de yapılan ve yapılacak olan projelerin ve çalışmaların da değerlendirildiği ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Mehmet Tutal, “Bugün Ankara’da, yapılacak olan projeler için bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Yapmış olduğumuz ziyaretlerimizin ilçemiz adına, Konya’mız adına hayırlara vesile olacağını temenni ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.