whatsapp

Başkan Tutal’dan mahalle buluşmaları

BELEDİYE 31.12.2017 - 09:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal’dan mahalle buluşmaları

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Muradiye Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, birlik, beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti. Her gün ayrı bir mahalleyi ziyaret ettiklerini kaydeden Tutal;” Geride bıraktığımız 3,5 yıl içerisinde merkez ve kırsal mahallelerimizde yaptığımız çalışmaları beraber sizlerle birlikte gözden geçirmek ve kalan eksikliklerimizi, sizlerden gelen talepler doğrultusunda değerlendirmek için birlikteyiz. Mahalle ziyaretlerimizde mahalle için yaptığımız hizmetleri ve yatırımları değerlendiriyor, eksikleri varsa giderilmesi noktasında çalışmalarımızı başlatıyoruz. Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyesi olarak İlçemizin uzun yıllarda kazabileceği hizmetleri görev süremiz içerisinde ilçemize kazandırdık. Bu hizmetleri kazandırırken hep istişare ettik etmeye de devam edeceğiz."dedi. Program sonuna Başkan Tutal ve birim müdürleri vatandaşlardan gelen talep istekleri dinledi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Muradiye Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, birlik, beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Her gün ayrı bir mahalleyi ziyaret ettiklerini kaydeden Tutal;” Geride bıraktığımız 3,5 yıl içerisinde merkez ve kırsal mahallelerimizde yaptığımız çalışmaları beraber sizlerle birlikte gözden geçirmek ve kalan eksikliklerimizi, sizlerden gelen talepler doğrultusunda değerlendirmek için birlikteyiz. Mahalle ziyaretlerimizde mahalle için yaptığımız hizmetleri ve yatırımları değerlendiriyor, eksikleri varsa giderilmesi noktasında çalışmalarımızı başlatıyoruz. Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyesi olarak İlçemizin uzun yıllarda kazabileceği hizmetleri görev süremiz içerisinde ilçemize kazandırdık. Bu hizmetleri kazandırırken hep istişare ettik etmeye de devam edeceğiz."dedi.

Program sonuna Başkan Tutal ve birim müdürleri vatandaşlardan gelen talep istekleri dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.