whatsapp

Başkan Tutal’dan mahalle buluşmaları

BELEDİYE 30.12.2017 - 09:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal’dan mahalle buluşmaları

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında İncesu mahalle sakinleri ile bir araya gelerek hizmetleri anlattı.
Mahalle buluşmaları etkinliği düzenleyerek, vatandaşlarla istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 'Seydişehir’i Birlikte Yönetiyoruz' sloganı ile başlatmış oldukları mahalle buluşmaları kapsamında İncesu mahalle sakinleri ile bir araya geldiklerini ifade etti. Hizmette hiçbir zaman ayrım yapmadıklarını ifade eden başkan Tutal,"Seydişehir’de belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapıyoruz. Şehrimizi birlikte yönetmek için bu türlü toplantılar düzenliyoruz.” dedi.  “Hizmetlerimiz Devam Edecek”           Başkan Tutal, İncesu mahallesine yaptıkları yol, kilitli parke ve peyzaj çalışmaları, gibi birçok projenin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin devam ettiğini belirterek,  “Arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İncesu’da gerçekleştirdiğimiz projelerle hak ettiği hizmetlere kavuştu. İnşallah önümüzdeki yıl daha da  fazla yatırım yapacağız. Bugün mahallemize yapacağımız yatırımlarla ilgili istişare edip, önümüzdeki yıl yatırımlarımızı bu doğrultuda şekillendireceğiz" ifadelerini kullandı. “Doğalgaz Sorununun Takipçisi Olacağız” Seydişehir ilçe merkezinde Ana bağlar mahallesinin doğalgaz talebini hatırlatan Tutal, “Görev ve sorumluluk alanımızdaki halkımızın bütün taleplerini değerlendirmeye çalışıyoruz. İlçe merkezimizde doğal gaz hattı bulunmayan bir tek mahalle kaldı. Burasının ihtiyacını giderdikten sonra kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın doğalgaz ile ilgili sorunlarını da yakından takip edip, hayırlı sonuçlara ulaştırmayı amaçlıyoruz. Önümüzdeki yılda hizmetlerimize devam edeceğiz.” diye konuştu. Başkan Tutal, konuşmasının ardından mahalle sakinlerini dinledi ve sorularını cevapladı.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında İncesu mahalle sakinleri ile bir araya gelerek hizmetleri anlattı.

Mahalle buluşmaları etkinliği düzenleyerek, vatandaşlarla istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 'Seydişehir’i Birlikte Yönetiyoruz' sloganı ile başlatmış oldukları mahalle buluşmaları kapsamında İncesu mahalle sakinleri ile bir araya geldiklerini ifade etti.

Hizmette hiçbir zaman ayrım yapmadıklarını ifade eden başkan Tutal,"Seydişehir’de belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapıyoruz. Şehrimizi birlikte yönetmek için bu türlü toplantılar düzenliyoruz.” dedi. 

“Hizmetlerimiz Devam Edecek”          

Başkan Tutal, İncesu mahallesine yaptıkları yol, kilitli parke ve peyzaj çalışmaları, gibi birçok projenin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin devam ettiğini belirterek,  “Arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İncesu’da gerçekleştirdiğimiz projelerle hak ettiği hizmetlere kavuştu. İnşallah önümüzdeki yıl daha da  fazla yatırım yapacağız. Bugün mahallemize yapacağımız yatırımlarla ilgili istişare edip, önümüzdeki yıl yatırımlarımızı bu doğrultuda şekillendireceğiz" ifadelerini kullandı.

“Doğalgaz Sorununun Takipçisi Olacağız”

Seydişehir ilçe merkezinde Ana bağlar mahallesinin doğalgaz talebini hatırlatan Tutal, “Görev ve sorumluluk alanımızdaki halkımızın bütün taleplerini değerlendirmeye çalışıyoruz. İlçe merkezimizde doğal gaz hattı bulunmayan bir tek mahalle kaldı. Burasının ihtiyacını giderdikten sonra kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın doğalgaz ile ilgili sorunlarını da yakından takip edip, hayırlı sonuçlara ulaştırmayı amaçlıyoruz. Önümüzdeki yılda hizmetlerimize devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Tutal, konuşmasının ardından mahalle sakinlerini dinledi ve sorularını cevapladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.