whatsapp

Başkan Tutal, Burası milli irade meydanı olacak

GÜNDEM 27.07.2016 - 09:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal, Burası milli irade meydanı olacak

Fetullahçı terör örgütünün (FETÖ) darbe girişimine yönelik Seydişehir’li bisikletciler belediye meydanında bir araya gelerek tepki gösterdiler.
650 bisikletci belediye meydanından başlattıkları hareketle  Seyyid Harun Bulvarı ve Atatürk Caddesi üzerinde topluca pedal çevirerek Fetö darbecilerine karşı slogan atarak meydana geri geldiler. Bisikletciler adına konuşan Ali Öz, "Anti demokratik her türlü girişimin karşısında kararlılıkla duruyoruz. Darbecileri lanetliyor, hükümetimizi destekliyor ve milletimizin iradesinden başka bir irade tanımıyoruz. Demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Tutal, Milli irade meydanı olacak Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 15 Temmuzun millet olan demokrasinin kazandığı bir gün olduğunu ifade ederek Belediye meydanının adını Milli irade meydanı olarak değiştireceklerini söyledi. Tutal, ‘’15 Temmuz yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın tarihine geçecek ‘Milli İrade’ günüdür. Belediye meclisine götüreceğimiz teklifle bu meydanın adını Milli irade meydanı olarak değiştireceğiz” diye konuştu. 
Fetullahçı terör örgütünün (FETÖ) darbe girişimine yönelik Seydişehir’li bisikletciler belediye meydanında bir araya gelerek tepki gösterdiler.

650 bisikletci belediye meydanından başlattıkları hareketle  Seyyid Harun Bulvarı ve Atatürk Caddesi üzerinde topluca pedal çevirerek Fetö darbecilerine karşı slogan atarak meydana geri geldiler.

Bisikletciler adına konuşan Ali Öz, "Anti demokratik her türlü girişimin karşısında kararlılıkla duruyoruz. Darbecileri lanetliyor, hükümetimizi destekliyor ve milletimizin iradesinden başka bir irade tanımıyoruz. Demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Tutal, Milli irade meydanı olacak

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 15 Temmuzun millet olan demokrasinin kazandığı bir gün olduğunu ifade ederek Belediye meydanının adını Milli irade meydanı olarak değiştireceklerini söyledi.

Tutal, ‘’15 Temmuz yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın tarihine geçecek ‘Milli İrade’ günüdür. Belediye meclisine götüreceğimiz teklifle bu meydanın adını Milli irade meydanı olarak değiştireceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.