whatsapp

Başkan Tutal, berber ve kuaförlere maske dağıttı

BELEDİYE 12.05.2020 - 11:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal, berber ve kuaförlere maske dağıttı

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeni tip Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara veren ve 11 Mayıs’ta açılan berber ile kuaförlere maske dağıttı. Başkan Tutal, bu kapsamda ilçede bulunan berber ve kuaför salonlarına giderek hayırlı işler bol kazançlar dileğinde bulunarak maske dağıtımı gerçekleştirirken, ekiplerde dezenfekte çalışması yaptı. Şehir merkezindeki tüm berber ve kuaför salonlarını dezenfekte edeceklerini söyleyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, korona virüs salgını riskinin tam anlamıyla geçmediğini ve vatandaşlara rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Başkan Mehmet Tutal , “Yaşadığımız zorlu sürecin ardından 11 Mayıs’tan itibaren dükkanlarını açabilecek olan berber ve kuaför hemşerilerimizin; ekiplerimiz ücretsiz olarak dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Bende işbaşı yapan kardeşlerimize kolaylıklar dileyerek maske dağıtımında bulundum. Şükürler olsun ilçemizdeki önlem ve kurallarla süreci sıkıntısız atlatıyoruz. Korona virüse şehrimizde geçit vermemek için bu çalışmalarımıza ve denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeni tip Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara veren ve 11 Mayıs’ta açılan berber ile kuaförlere maske dağıttı.

Başkan Tutal, bu kapsamda ilçede bulunan berber ve kuaför salonlarına giderek hayırlı işler bol kazançlar dileğinde bulunarak maske dağıtımı gerçekleştirirken, ekiplerde dezenfekte çalışması yaptı.

Şehir merkezindeki tüm berber ve kuaför salonlarını dezenfekte edeceklerini söyleyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, korona virüs salgını riskinin tam anlamıyla geçmediğini ve vatandaşlara rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Başkan Mehmet Tutal , “Yaşadığımız zorlu sürecin ardından 11 Mayıs’tan itibaren dükkanlarını açabilecek olan berber ve kuaför hemşerilerimizin; ekiplerimiz ücretsiz olarak dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Bende işbaşı yapan kardeşlerimize kolaylıklar dileyerek maske dağıtımında bulundum. Şükürler olsun ilçemizdeki önlem ve kurallarla süreci sıkıntısız atlatıyoruz. Korona virüse şehrimizde geçit vermemek için bu çalışmalarımıza ve denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.