whatsapp

Başkan Tutal asker uğurladı

BELEDİYE 03.05.2016 - 10:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal asker uğurladı

Seydişehir’de Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 50 asker adayına Kuran-ı Kerim ve bayrak hediye ederek birliklerine uğurladı.
Dikilitaş Mahallesinde düzenlenen törende konuşan Başkan Tutal, vatan size Seydişehir bize emanet sağ salim gidin gelin Allaha emanet olun diye konuştu. Tutal, “Rabbim yolarını açık eylesin, sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde annelerinin, babalarının ocağına vatani görevlerini yerine getirerek gittikleri gibi eğlenerek gülerek sağlıklı sıhhatli bir şekilde dönebilmelerini niyaz ediyorum’’ şeklinde konuştu.
Seydişehir’de Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 50 asker adayına Kuran-ı Kerim ve bayrak hediye ederek birliklerine uğurladı.

Dikilitaş Mahallesinde düzenlenen törende konuşan Başkan Tutal, vatan size Seydişehir bize emanet sağ salim gidin gelin Allaha emanet olun diye konuştu.

Tutal, “Rabbim yolarını açık eylesin, sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde annelerinin, babalarının ocağına vatani görevlerini yerine getirerek gittikleri gibi eğlenerek gülerek sağlıklı sıhhatli bir şekilde dönebilmelerini niyaz ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.