whatsapp

Başkan Tutal asker adaylarıyla buluştu

BELEDİYE 30.04.2017 - 13:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal asker adaylarıyla buluştu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde askere gidecek olan 97/2 tertipler için Belediye Başkanı Mehmet Tutal yemek programı düzenledi.
Adile Baysal Kültür evindeki programda konuşan Başkan Tutal, Vatani görevini yapmak üzere askere gidecek olan evlatlarımıza hayırlı tezkereler diliyorum dedi. Asker adaylarına Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye eden Başkan Tutal, " Bu önemli görevi en iyi şekilde yapacağınızdan hiç şüphem yoktur. Askerlikte edineceğiniz hayat tecrübeleri hayatınızın ilerleyen bölümünde size önemli bir yol gösterici olacaktır. Belediye olarak her zaman yanınızda olacağız " diye konuştu.  Asker adayları düzenlenen yemek programı için Belediye Başkanı  Mehmet Tutal'a teşekkür etti. 
Konya’nın Seydişehir ilçesinde askere gidecek olan 97/2 tertipler için Belediye Başkanı Mehmet Tutal yemek programı düzenledi.

Adile Baysal Kültür evindeki programda konuşan Başkan Tutal, Vatani görevini yapmak üzere askere gidecek olan evlatlarımıza hayırlı tezkereler diliyorum dedi.

Asker adaylarına Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye eden Başkan Tutal, " Bu önemli görevi en iyi şekilde yapacağınızdan hiç şüphem yoktur. Askerlikte edineceğiniz hayat tecrübeleri hayatınızın ilerleyen bölümünde size önemli bir yol gösterici olacaktır. Belediye olarak her zaman yanınızda olacağız " diye konuştu. 

Asker adayları düzenlenen yemek programı için Belediye Başkanı  Mehmet Tutal'a teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.