whatsapp

Başkan Tutal’a ziyaret

BELEDİYE 30.01.2018 - 18:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal’a ziyaret

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.
Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada Seydişehir'de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Belediye ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirten Erdoğan, Seydişehir 'in hizmetler bakımından her geçen yıl büyüyüp geliştiğini göç alan bir ilçe haline geldiğini aktardı. Çözüm odaklı çalışılması için Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinin önemli olduğunu ifade eden Erdoğan, "Belediyemizde çok güzel bir ekip kurulduğunu gördü. Bugüne kadar gerçekleşen başarılı çalışmaların aynen devam etmesini temenni ederim. El birliği yaparak ilçemizi daha güzel hale getireceğiz." diye konuştu. Başkan Tutal ise ilçeye hizmet etmek etmenin kendileri için onur olduğunu dile getirerek şunları kaydetti: "Bundan sonra sizlerle birlikte ülkemize, kentimize ve ilçemize hizmet edeceğiz. Kamu ve kurumlarla çok aktif çalışan ortak projeler üretmeye önem veren bir hizmet anlayışına sahibiz."
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada Seydişehir'de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Belediye ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirten Erdoğan, Seydişehir 'in hizmetler bakımından her geçen yıl büyüyüp geliştiğini göç alan bir ilçe haline geldiğini aktardı.
Çözüm odaklı çalışılması için Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinin önemli olduğunu ifade eden Erdoğan, "Belediyemizde çok güzel bir ekip kurulduğunu gördü. Bugüne kadar gerçekleşen başarılı çalışmaların aynen devam etmesini temenni ederim. El birliği yaparak ilçemizi daha güzel hale getireceğiz." diye konuştu.
Başkan Tutal ise ilçeye hizmet etmek etmenin kendileri için onur olduğunu dile getirerek şunları kaydetti:
"Bundan sonra sizlerle birlikte ülkemize, kentimize ve ilçemize hizmet edeceğiz. Kamu ve kurumlarla çok aktif çalışan ortak projeler üretmeye önem veren bir hizmet anlayışına sahibiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.