whatsapp

Başkan Tutal, 1 Mayısı iftariyelik dağıtarak kutladı

BELEDİYE 02.05.2021 - 01:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal, 1 Mayısı iftariyelik dağıtarak kutladı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü belediye çalışanlarıyla birlikte kutladı. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde sahada çalışan ekibine ramazan ayı olması nedeni ile iftariyelik dağıttı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaşamın her alanında temizlik, yol, kaldırım, çevre düzenlemesi, oyun alanları, parklar, alt yapı, ulaşım vb. her alanda işçilerin alın teri ve emeğinin olduğunu kaydetti. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle görevi başında çalışan işçilerin günlerini kutlayan Başkan Tutal, “7 yıldır bir aile olarak hep birlikte birçok önemli çalışmaya imza attık. Bugün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız çok özel günlerden birisi. Bizim ortak hedefimiz, alın terimizin ve emeğimizin karşılığını vermektir. Bizler alın terinin önemini bilen, insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin savunucularıyız. Millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu sorumluluğu Seydişehir halkına karşı hassasiyetle taşıyoruz. Çünkü hemşerilerimiz bize güveniyor, bizden çok şey bekliyor. Emeğe ve alın terine daha fazla saygı içinde görevimizi yerine getiriyoruz. Bu vesileyle tüm çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere tüm çalışanlarımızın ve işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü belediye çalışanlarıyla birlikte kutladı. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde sahada çalışan ekibine ramazan ayı olması nedeni ile iftariyelik dağıttı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaşamın her alanında temizlik, yol, kaldırım, çevre düzenlemesi, oyun alanları, parklar, alt yapı, ulaşım vb. her alanda işçilerin alın teri ve emeğinin olduğunu kaydetti.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle görevi başında çalışan işçilerin günlerini kutlayan Başkan Tutal, “7 yıldır bir aile olarak hep birlikte birçok önemli çalışmaya imza attık. Bugün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız çok özel günlerden birisi. Bizim ortak hedefimiz, alın terimizin ve emeğimizin karşılığını vermektir. Bizler alın terinin önemini bilen, insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin savunucularıyız. Millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız.

Bu sorumluluğu Seydişehir halkına karşı hassasiyetle taşıyoruz. Çünkü hemşerilerimiz bize güveniyor, bizden çok şey bekliyor. Emeğe ve alın terine daha fazla saygı içinde görevimizi yerine getiriyoruz. Bu vesileyle tüm çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere tüm çalışanlarımızın ve işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.