whatsapp

Başkan Toru, Referandum çalışmalarına katıldı

SİYASET 29.03.2017 - 00:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Toru, Referandum çalışmalarına katıldı

SKM çalışmaları kapsamında Seydişehir’e gelen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile birlikte Referandum çalışmalarına katılarak Yeni Anayasa sistemini anlattı.
Seydişehir’de Orman Fidanlığı ve Beybo Tekstil çalışanlarını ziyaret eden Başkan Toru beraberindeki heyetle birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi, 16 Nisan’da yapılacak Referandum seçimi için destek istedi. Halkoylaması için çalışanlardan destek isteyen Başkan Toru, Yeni Anayasa değişikliğinin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi. Güçlü bir Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile vesayetin ortadan kalkacağını kaydeden Toru, ‘’ Türkiye zor bir süreçten geçmektedir. Bu süreçte millet olarak hepimiz Türkiye’nin yeniden doğuşuna şahitlik ediyoruz. 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum seçimini asla siyasi bir seçim gibi algılamamamız gerekiyor. Bu referandum Devletimizin ve milletimizin bekası için, siyasi ve ekonomik istikrar için milli bir proje ve milli bir süreçtir. Bu süreçte sizlerden destek bekliyoruz. İnanıyorum ki Seydişehir üzerine düşeni fazlasıyla yapacak ve güçlü bir destekle sandıklardan Evet çıkmasını sağlayacaktır’’ dedi.
SKM çalışmaları kapsamında Seydişehir’e gelen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile birlikte Referandum çalışmalarına katılarak Yeni Anayasa sistemini anlattı.

Seydişehir’de Orman Fidanlığı ve Beybo Tekstil çalışanlarını ziyaret eden Başkan Toru beraberindeki heyetle birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi, 16 Nisan’da yapılacak Referandum seçimi için destek istedi.

Halkoylaması için çalışanlardan destek isteyen Başkan Toru, Yeni Anayasa değişikliğinin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Güçlü bir Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile vesayetin ortadan kalkacağını kaydeden Toru, ‘’ Türkiye zor bir süreçten geçmektedir. Bu süreçte millet olarak hepimiz Türkiye’nin yeniden doğuşuna şahitlik ediyoruz. 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum seçimini asla siyasi bir seçim gibi algılamamamız gerekiyor. Bu referandum Devletimizin ve milletimizin bekası için, siyasi ve ekonomik istikrar için milli bir proje ve milli bir süreçtir. Bu süreçte sizlerden destek bekliyoruz. İnanıyorum ki Seydişehir üzerine düşeni fazlasıyla yapacak ve güçlü bir destekle sandıklardan Evet çıkmasını sağlayacaktır’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.