whatsapp

Başkan Onar'dan Yerel Esnaftan Alışveriş Yapın Çağrısı

SİVİL TOPLUM 27.04.2018 - 21:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Onar'dan Yerel Esnaftan Alışveriş Yapın Çağrısı

Seydişehir Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Odası Başkanı Durmuş Onar, ilçe halkına küçük ve yerel esnaftan alışveriş yapmaları için çağrıda bulundu.
Odaya kayıtlı bin 350 aktif yerel esnafın her zaman daha samimi ve halkın içinden biri olduğunu dile getiren Onar, esnafın mevcudiyetini koruyabilmesi için alışverişlerde bunların tercih edilmesi gerektiğini ifade etti. Onar, alışverişte yerel esnafı tercih etmenin ilçe ekonomisi için de yararlı olduğunu dile getirerek, "Seydişehir’den kazanıp ve yine ilçede harcayan yerel esnaflarımızdan alışveriş yaparak destek çıkmalıyız. İlçenin yerel esnafının kazanması, ilçenin kazanması, gelişip büyümesi anlamına gelmektedir. Bu konuda halkımızın da yerel esnafına gerekli ilgiyi gösterip sahip çıkmasını bekliyoruz. Çünkü bizim kendi esnafımız, mutlu günümüzde de kötü günümüzde de hep bizimle" dedi.
Seydişehir Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Odası Başkanı Durmuş Onar, ilçe halkına küçük ve yerel esnaftan alışveriş yapmaları için çağrıda bulundu.

Odaya kayıtlı bin 350 aktif yerel esnafın her zaman daha samimi ve halkın içinden biri olduğunu dile getiren Onar, esnafın mevcudiyetini koruyabilmesi için alışverişlerde bunların tercih edilmesi gerektiğini ifade etti.

Onar, alışverişte yerel esnafı tercih etmenin ilçe ekonomisi için de yararlı olduğunu dile getirerek, "Seydişehir’den kazanıp ve yine ilçede harcayan yerel esnaflarımızdan alışveriş yaparak destek çıkmalıyız. İlçenin yerel esnafının kazanması, ilçenin kazanması, gelişip büyümesi anlamına gelmektedir. Bu konuda halkımızın da yerel esnafına gerekli ilgiyi gösterip sahip çıkmasını bekliyoruz. Çünkü bizim kendi esnafımız, mutlu günümüzde de kötü günümüzde de hep bizimle" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.