whatsapp

Başkan Kuyucak’tan hastane ziyareti

SİYASET 07.12.2018 - 12:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Kuyucak’tan hastane ziyareti

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Saadettin Kuyucak ve yönetim kurulu üyeleri hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti. Kuyucak ve beraberindekiler, Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalara "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Kuyucak, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, vatandaşların iyi gününde olduğu gibi kötü gününde de yanlarında olduklarını ifade ederek, bu ziyaretleri rutin hale getirdiklerini kaydetti. Hastaları odalarında ziyaret eden Başkan Seydişehir Devlet Hastanesi geniş bir kitleye hitap eden önemli ve hayati bir kuruluş olduğunu belirerek " Bu ziyaretimizle hastalarımızın yanlarında olarak onlara moral vermek istedik. Kamu kurum ve kuruluşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecektir" dedi.  Hasta ve hasta yakınları da; ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, hastane personelinin kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan son derece memnun olduklarını söylediler. Ziyarette kadın kolları ve hastane yöneticileri eşlik etti.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Saadettin Kuyucak ve yönetim kurulu üyeleri hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Kuyucak ve beraberindekiler, Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalara "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Kuyucak, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, vatandaşların iyi gününde olduğu gibi kötü gününde de yanlarında olduklarını ifade ederek, bu ziyaretleri rutin hale getirdiklerini kaydetti.

Hastaları odalarında ziyaret eden Başkan Seydişehir Devlet Hastanesi geniş bir kitleye hitap eden önemli ve hayati bir kuruluş olduğunu belirerek " Bu ziyaretimizle hastalarımızın yanlarında olarak onlara moral vermek istedik. Kamu kurum ve kuruluşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecektir" dedi. 

Hasta ve hasta yakınları da; ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, hastane personelinin kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan son derece memnun olduklarını söylediler.

Ziyarette kadın kolları ve hastane yöneticileri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.