whatsapp

Başkan Konurer ve Tutal hastaneyi ziyaret etti

SİYASET 08.06.2018 - 12:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Konurer ve Tutal hastaneyi ziyaret etti

Seydişehir AK Parti İlçe Bakanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe hastanesinde yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Konurer ve Tutal, ziyaretinde hastalarla bir süre sohbet etti ve hasta ile hasta yakınlarının kadir gecesi ve Ramazan bayramlarını kutladı. Ziyaret sonrası açıklama yapan Konurer veTutal, yapılan modern hastanenin hızla eksikliklerinin giderildiğini söyledi. ilçede sağlık alanında güzel hizmetler yapıldığını belirten Konurer ve Tutal, "Yeni hastanemizin tamamlanmasıyla sağlıkta çevre ilçelere de hizmet vermeye başladı. Ufak tefek eksiklikler var onları da tamamlamaya çalışıyoruz. Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmek ve bu mübarek Ramazan ayında Kadir geceleri ve bayramlarını kutlamak amacıyla ziyaretimizi gerçekleştirdik. Mevcut hastanemizin doktor açıkları kalmadı sayılır. Yeni aile sağlık merkezlerin yapılması için çalışmalarımız sürüyor. İlçemizi sağlık alanında merkezi konumuna getireceğiz." dediler. Ziyarete, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci, yönetim kurulu ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
Seydişehir AK Parti İlçe Bakanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe hastanesinde yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Konurer ve Tutal, ziyaretinde hastalarla bir süre sohbet etti ve hasta ile hasta yakınlarının kadir gecesi ve Ramazan bayramlarını kutladı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Konurer veTutal, yapılan modern hastanenin hızla eksikliklerinin giderildiğini söyledi.

ilçede sağlık alanında güzel hizmetler yapıldığını belirten Konurer ve Tutal, "Yeni hastanemizin tamamlanmasıyla sağlıkta çevre ilçelere de hizmet vermeye başladı. Ufak tefek eksiklikler var onları da tamamlamaya çalışıyoruz. Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmek ve bu mübarek Ramazan ayında Kadir geceleri ve bayramlarını kutlamak amacıyla ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Mevcut hastanemizin doktor açıkları kalmadı sayılır. Yeni aile sağlık merkezlerin yapılması için çalışmalarımız sürüyor. İlçemizi sağlık alanında merkezi konumuna getireceğiz." dediler.

Ziyarete, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci, yönetim kurulu ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.