whatsapp

Başkan Koçer, mazbatasını aldı

SİVİL TOPLUM 05.04.2019 - 13:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Koçer, mazbatasını aldı

31 Mart’ta 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde 2. Kez Yalıhüyük Belediye Başkanı seçilen Hasan Koçer, mazbatasını Seydişehir Adliyesi’nden aldı. Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Başkan Koçer, ilçenin tümüne eşit hizmet götüreceğinin altını çizerek, “Oy versin vermesin tüm Yalıhüyük halkının belediye başkanıyım” dedi. Yalıhüyük AK Partiden girdiği seçimlerde 2. Kez Belediye Başkanı seçilen Hasan Koçer, mazbatasını almak için AK Parti Yalıhüyük İlçe Başkanı, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte Seydişehir Adliyesi’ne geldi. Mazbatasını seçim kurulu başkanı hâkim Nuh Karasu ve Seydişehir ilçe seçim müdürü Mustafa Karaçör’den teslim alan Belediye Başkanı Hasan Koçer, çıkışta yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Koltuk sevdalısı değil hizmet sevdalısı olduğunu vurgulayan Başkan Koçer, “Bugünden itibaren seçim süreci bitmiştir. Adliyemizden mazbatamızı aldık. Bizleri bu göreve getiren Yalıhüyük halkımıza minnettarım. Oy versin ya da vermesin bütün vatandaşlarımızın belediye başkanı olacağım. Bütün vatandaşlarımızın 24 saat emrindeyim. Hepsinden Allah razı olsun. Herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra ilçemizi daha güzel hale getirmenin Mücadelesi içinde olacağız. İlçemiz için en doğru kararları alarak ilçemizin geleceğine yatırım yapacağız. Tüm halkımıza kapımız ardına kadar açıktır” şeklinde konuştu.

31 Mart’ta 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde 2. Kez Yalıhüyük Belediye Başkanı seçilen Hasan Koçer, mazbatasını Seydişehir Adliyesi’nden aldı.
Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Başkan Koçer, ilçenin tümüne eşit hizmet götüreceğinin altını çizerek, “Oy versin vermesin tüm Yalıhüyük halkının belediye başkanıyım” dedi.

Yalıhüyük AK Partiden girdiği seçimlerde 2. Kez Belediye Başkanı seçilen Hasan Koçer, mazbatasını almak için AK Parti Yalıhüyük İlçe Başkanı, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte Seydişehir Adliyesi’ne geldi. Mazbatasını seçim kurulu başkanı hâkim Nuh Karasu ve Seydişehir ilçe seçim müdürü Mustafa Karaçör’den teslim alan Belediye Başkanı Hasan Koçer, çıkışta yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Koltuk sevdalısı değil hizmet sevdalısı olduğunu vurgulayan Başkan Koçer, “Bugünden itibaren seçim süreci bitmiştir. Adliyemizden mazbatamızı aldık. Bizleri bu göreve getiren Yalıhüyük halkımıza minnettarım. Oy versin ya da vermesin bütün vatandaşlarımızın belediye başkanı olacağım. Bütün vatandaşlarımızın 24 saat emrindeyim. Hepsinden Allah razı olsun. Herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra ilçemizi daha güzel hale getirmenin

Mücadelesi içinde olacağız. İlçemiz için en doğru kararları alarak ilçemizin geleceğine yatırım yapacağız. Tüm halkımıza kapımız ardına kadar açıktır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.