whatsapp

Başkan adayının kadrosu şimdiden sorgulanmalı

ANALİZ 11.12.2018 - 01:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan adayının kadrosu şimdiden sorgulanmalı

Kimin belediye başkanı adayı olacağı en çok tartışılan Seydişehir’de başta trafik sorunu olmak üzere onca sorun ve sıkıntısına karşı ne adayların kadroları nede de yapacakları işler yani projeleri sorgulanmıyor. Yani, seçmenler kim aday olacak? Sorusundan çok adayların meclis üyeleri ve projesi nedir? Diye sormazlar, merak da etmiyorlar. Yani aday belirlerken 'Seçilirsen neler yapacaksın?' diye sormadan aday belirleyen sistemin devam ettiği bir süreçte bir kenti tüm imkânlarıyla birinci lige taşıyacak projelerden bir haberiz. 2019 yerel seçimlerine giderken Belediye başkanı olacak adaydan önce onunla birlikte oluşacak kadrolar çok önemlidir. Sadece bir kişiyi ilahi güç görmek hatadır. Çünkü herkes 'Kim aday olacak?' diye sorarken? Aday olanlar bu işi yapabilecek mi? Hangi plan, proje ile ve de kimlerle yani hangi meclis üyeleriyle kadro kuracaklarını tartışmıyor da sormuyor da. Plan ve projeleri sorulmadan ilan edilen adayın kimlerin şehir plancısı, çevre mühendisi, hukukçu meclis üyeleri ile mi yoksa sülalesi çoktur denilerek meclis üyesi yapılanlarla mı seçime gidecekleri de plan projelerini de bilmediğimiz gibi bir durum görünmektedir. Böyle giderse ilçemizin sorunlarının çözümü güçleşir. Başkan olacak kişinin eli çok güçlü olması için bilinçli kişilerin belirlenmesi önemle hatırlatılır… Mahalle muhtarının seçimi bile çok önemlidir!

Kimin belediye başkanı adayı olacağı en çok tartışılan Seydişehir’de başta trafik sorunu olmak üzere onca sorun ve sıkıntısına karşı ne adayların kadroları nede de yapacakları işler yani projeleri sorgulanmıyor.
Yani, seçmenler kim aday olacak? Sorusundan çok adayların meclis üyeleri ve projesi nedir? Diye sormazlar, merak da etmiyorlar.
Yani aday belirlerken 'Seçilirsen neler yapacaksın?' diye sormadan aday belirleyen sistemin devam ettiği bir süreçte bir kenti tüm imkânlarıyla birinci lige taşıyacak projelerden bir haberiz.

2019 yerel seçimlerine giderken Belediye başkanı olacak adaydan önce onunla birlikte oluşacak kadrolar çok önemlidir. Sadece bir kişiyi ilahi güç görmek hatadır.
Çünkü herkes 'Kim aday olacak?' diye sorarken? Aday olanlar bu işi yapabilecek mi? Hangi plan, proje ile ve de kimlerle yani hangi meclis üyeleriyle kadro kuracaklarını tartışmıyor da sormuyor da.

Plan ve projeleri sorulmadan ilan edilen adayın kimlerin şehir plancısı, çevre mühendisi, hukukçu meclis üyeleri ile mi yoksa sülalesi çoktur denilerek meclis üyesi yapılanlarla mı seçime gidecekleri de plan projelerini de bilmediğimiz gibi bir durum görünmektedir. Böyle giderse ilçemizin sorunlarının çözümü güçleşir. Başkan olacak kişinin eli çok güçlü olması için bilinçli kişilerin belirlenmesi önemle hatırlatılır… Mahalle muhtarının seçimi bile çok önemlidir!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.