whatsapp

Başarılı polisler ödüllendirildi

01.07.2020 - 14:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başarılı polisler ödüllendirildi

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan başarılı polis memurları Konya Valisi Vahdettin Özkan’dan üstün başarı ile ödüllendirildi. Üstün gayret ve başarı gösteren farklı birimlerde çalışan polis memurlarına teşekkür belgesi İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’e takdim edildi. Polis teşkilatında görev yapan memurların moral ve motivasyonunu arttırmaya yönelik hayata geçirilen çalışmadan övgüyle bahseden Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, ödül alan polis memurlarını başarılarından dolayı kutlayarak bu ödülün teşkilat mensuplarını kapsadığını belirtti.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan başarılı polis memurları Konya Valisi Vahdettin Özkan’dan üstün başarı ile ödüllendirildi.

Üstün gayret ve başarı gösteren farklı birimlerde çalışan polis memurlarına teşekkür belgesi İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’e takdim edildi.

Polis teşkilatında görev yapan memurların moral ve motivasyonunu arttırmaya yönelik hayata geçirilen çalışmadan övgüyle bahseden Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, ödül alan polis memurlarını başarılarından dolayı kutlayarak bu ödülün teşkilat mensuplarını kapsadığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.