whatsapp

Bakan Yardımcısı Tüfekci, mahalle ziyaretinde

SİYASET 05.06.2018 - 02:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bakan Yardımcısı Tüfekci, mahalle ziyaretinde

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Seydişehir 'de mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Tüfekci, Yaylacık Mahallesi'nde, 24 Haziran seçimlerinde her oyun çok önemli olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni dönemde de seçilmesi durumunda Türkiye'nin çok büyük bir istikrar yakalayacağını ifade eden Tüfekci, şunları kaydetti:  "Seydişehir'e Hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları kimse göz ardı edemez. İlçeye sağlık, eğitim, ulaşım alanında büyük yatırımlar yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Bu bölgemizde tarım ve hayvancılığın gelişmesi için göletler yaparak sulu tarımı geliştirdik. Göçler tersine döndü. Şu anda çilek üretimiyle her çiftçimizin aile geliri yıllık 10 bin lirayı aşmıştır. Ekonomide kalkınmanın adı AK Partidir. Bu ülkede gereğini yapacak olan da yine AK Parti'dir. 24 Haziran seçimleri için sizlerden destek istiyoruz. Ülkemiz üzerindeki oynanan büyük oyunları hep birlikte bozacağız. Kim bu ülkede huzurumuzu bozamayacaktır. Tek millet, tek devlet, tek bayrak anlayışıyla çalışacağız." Ziyaretlere AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal eşlik etti.
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Seydişehir 'de mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Tüfekci, Yaylacık Mahallesi'nde, 24 Haziran seçimlerinde her oyun çok önemli olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni dönemde de seçilmesi durumunda Türkiye'nin çok büyük bir istikrar yakalayacağını ifade eden Tüfekci, şunları kaydetti: 
"Seydişehir'e Hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları kimse göz ardı edemez. İlçeye sağlık, eğitim, ulaşım alanında büyük yatırımlar yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Bu bölgemizde tarım ve hayvancılığın gelişmesi için göletler yaparak sulu tarımı geliştirdik. Göçler tersine döndü. Şu anda çilek üretimiyle her çiftçimizin aile geliri yıllık 10 bin lirayı aşmıştır. Ekonomide kalkınmanın adı AK Partidir. Bu ülkede gereğini yapacak olan da yine AK Parti'dir. 24 Haziran seçimleri için sizlerden destek istiyoruz. Ülkemiz üzerindeki oynanan büyük oyunları hep birlikte bozacağız. Kim bu ülkede huzurumuzu bozamayacaktır. Tek millet, tek devlet, tek bayrak anlayışıyla çalışacağız."
Ziyaretlere AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.