whatsapp

Bakan Kurum, atık su arıtma tesisinin açılışını yaptı

SİYASET 24.02.2019 - 20:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bakan Kurum, atık su arıtma tesisinin açılışını yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Seydişehir Atık su Arıtma Tesisinin ve AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı. Kurum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde,  Atık su Arıtma Tesisi Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, temiz bir çevrenin yanı sıra arıtılan suların da tarımda kullanılacağını dile getirdi. Projelerinde çevre hassasiyetlerinin öne çıktığını dile getiren Kurum, "Arıtılan suları tarımda kullanmak suretiyle, bir çevreci parti olarak, çevreci bir liderin partisi olarak hem çevremizi koruyacağız hem de gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakacağız." ifadesini kullandı. Kurum, Seydişehir'e bir millet bahçesi yapacaklarının, ilçenin tüm ihtiyaçlarını karşılama gayreti içerisinde olacaklarının müjdesini verdi. Bakan Kurum, 31 Mart seçimlerinde bütün vatandaşlardan destek istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: "AK Parti iktidarı olarak 16 yıldır bu ülkede hizmet veriyoruz. 16 yıldır şehirlerimizin, milletimizin yaşam kalitesini arttırmak için belediye başkanlarımız, valilerimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar. 16 yıllık süreçte siz değerli vatandaşlarımız her zaman liderimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında durdunuz. Bu 16 yıllık süreçte şehirlerin adeta çehresi değişti. Hizmet götürme noktasında şehirlerimiz, belediyelerimiz birbirleriyle yarıştı. Hastanelerimiz, okullarımız, yollarımız, yeşil alanlarımız tarım ve turizm alanında şehre hizmet edecek istihdam alanları yapıldı." diye konuştu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın Konyalı vatandaşlara önemli hizmetler yaptığına değinen Kurum, 31 Mart seçimlerinden sonra da Başkan Altay'ın hız kesmeden vatandaşa hizmete devam edeceğini kaydetti. Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak da vatandaşın refah, huzur ve güvenlik içinde yaşaması için devletin bütün kademelerinin seferber olduğunu söyledi. Bu enerji ve bu sinerjinin arkasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğunu ifade eden Toprak, "Yaklaşık 2 ay önce ilimize bir ziyarette bulunmuştu. O gün 1,5 milyar lira değerinde 99 tesisin açılışını yaptık. Aradan daha 1-2 ay geçmeden ilimizin her köşesinde açılışlar son sürat devam ediyor. Devletimizin bütün imkânları yatırımlara, hizmete, halkımızın mutluluğuna gidiyor." ifadelerini kullandı. Açılışa Çevre ve şehircilik bakanı Murat Kurum, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve vatandaşlar katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Seydişehir Atık su Arıtma Tesisinin ve AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı.

Kurum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde,  Atık su Arıtma Tesisi Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, temiz bir çevrenin yanı sıra arıtılan suların da tarımda kullanılacağını dile getirdi.

Projelerinde çevre hassasiyetlerinin öne çıktığını dile getiren Kurum, "Arıtılan suları tarımda kullanmak suretiyle, bir çevreci parti olarak, çevreci bir liderin partisi olarak hem çevremizi koruyacağız hem de gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakacağız." ifadesini kullandı.

Kurum, Seydişehir'e bir millet bahçesi yapacaklarının, ilçenin tüm ihtiyaçlarını karşılama gayreti içerisinde olacaklarının müjdesini verdi.

Bakan Kurum, 31 Mart seçimlerinde bütün vatandaşlardan destek istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
"AK Parti iktidarı olarak 16 yıldır bu ülkede hizmet veriyoruz. 16 yıldır şehirlerimizin, milletimizin yaşam kalitesini arttırmak için belediye başkanlarımız, valilerimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar. 16 yıllık süreçte siz değerli vatandaşlarımız her zaman liderimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında durdunuz. Bu 16 yıllık süreçte şehirlerin adeta çehresi değişti. Hizmet götürme noktasında şehirlerimiz, belediyelerimiz birbirleriyle yarıştı. Hastanelerimiz, okullarımız, yollarımız, yeşil alanlarımız tarım ve turizm alanında şehre hizmet edecek istihdam alanları yapıldı." diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın Konyalı vatandaşlara önemli hizmetler yaptığına değinen Kurum, 31 Mart seçimlerinden sonra da Başkan Altay'ın hız kesmeden vatandaşa hizmete devam edeceğini kaydetti.
Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak da vatandaşın refah, huzur ve güvenlik içinde yaşaması için devletin bütün kademelerinin seferber olduğunu söyledi.


Bu enerji ve bu sinerjinin arkasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğunu ifade eden Toprak, "Yaklaşık 2 ay önce ilimize bir ziyarette bulunmuştu. O gün 1,5 milyar lira değerinde 99 tesisin açılışını yaptık. Aradan daha 1-2 ay geçmeden ilimizin her köşesinde açılışlar son sürat devam ediyor. Devletimizin bütün imkânları yatırımlara, hizmete, halkımızın mutluluğuna gidiyor." ifadelerini kullandı.

Açılışa Çevre ve şehircilik bakanı Murat Kurum, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.